Libnet.ro
UNICEF

22:30

Crin Antonescu: Daca Basescu nu respecta votul poporului atunci il vom suspenda / Sorin Oprescu: Imi doresc sa intram in normalitate, romanii sa vina la vot

Hotnews Hotnews,
Crin Antonescu: Daca Basescu nu respecta votul poporului atunci il vom suspenda / Sorin Oprescu: Imi doresc sa intram in normalitate, romanii sa vina la vot

Invitati la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, liderul USL Crin Antonescu si primarul general Sorin Oprescu au vorbit despre alegerile parlamentare din 9 decembrie. Crin Antonescu anunta ca daca USL va castiga alegerile atunci Victor Ponta va forma guvernul. Victor Ponta: Traian Basescu incearca doar sa ne dezbine acum. face ceea ce stie, dar nu va gasi cozi de topor la noi. continuă pe Hotnews

Sorin Oprescu: Eu il RESPECT si tin la Crin Antonescu pentru pozitiile fair-play.

Primarul general, Sorin Oprescu, prezent joi seara la emisiunea Sinteza Zilei, la postul de televiziune Antena 3, a declarat ca isi doreste ca alegerile parlamentare sa fie castigate de USL, pentru pozitiile fair-play pe care Crin Antonescu in 2008), Victor Ponta si Daniel Constantin in 2012) le-au avut fata de el, potrivit Agerpres. Eu il respect si tin la Crin Antonescu pentru pozitiile fair-play prin care viata a facut ca in momentul in care aveam mai mare nevoie de sustinere, in .

Crin Antonescu: Pe 9 decembrie se va vota pentru un proiect care poate sa dureze mai mult de ...

Alegerile din 9 decembrie au o miza suplimentara, aceea de a se vota pentru un proiect politic care are sansa sa dureze mai mult de patru ani, a afirmat presedintele PNL Crin Antonescu joi, la Antena 3, potrivit Agerpres. Dincolo de miza obisnuita a oricaror alegeri parlamentare . ), acum avem niste mize suplimentare. Eu cred ca acum nu se voteaza doar pentru urmatorii patru ani, ci . ) in ideea in care va exista o majoritate categorica a USL, se voteaza pentru inceputul unui proiect .

Crin Antonescu anunta CINE ar urma sa fie ministru al Educatiei dupa 9 decembrie.

Presedintele PNL Crin Antonescu a precizat, marti, la o intalnire cu profesorii din Alexandria, ca Guvernul USL si-a luat angajamentul de a face din educatie o prioritate nationala, punctand ca exista certitudinea ca Ecaterina Andronescu va fi si dupa data de 9 decembrie ministru al Educatiei, potrivit realitatea. net. Trebuie sa dam pentru Educatie un ministru bun si cred ca am facut-o, avand certitudinea ca doamna ministru Andronescu va fi si pentru urmatorii patru ani dupa 9 decembrie .

Crin Antonescu: N-am auzit porecla Cacarau in viata mea, e o facatura de presa de proasta calitate

Presedintele liberal, Crin Antonescu, a explicat, luni, ca nu avea habar de porecla Cacarau si ca este o facatura de presa de proasta calitate. Nu am niciun dubiu ca e o facatura.

Crin Antonescu: Porecla Cacarau e o facatura de presa de proasta calitate, n-am auzit-o in viata mea

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca porecla Cacarau este o facatura de presa de proasta calitate, mentionand ca nu a auzit-o niciodata, relateaza Mediafax.

Crin Antonescu: Nu cauta nimeni cu lumanarea sa-l suspende pe Basescu. Vrem si noi sarbatori linistite cu familia

Oultima dorinta pentru acest an a liderului USLCrin Antonescu nu este o noua suspendare a presedintelui Basescu, ci sarbatori cat mai linistite alaturi de familie. Antonescu a declarat ca.

Ivan: Daca Basescu isi impune premierul, salariile si pensiile vor fi taiate din nou.

Liderul europarlamentarilor PSD, Catalin Ivan, a declarat, joi, ca daca presedintele Traian Basescu va impune, dupa alegeri, primul-ministru, atunci salariile si pensiile vor fi din nou taiate, iar PDL va continua politicile sale de austeritate, potrivit Mediafax. Trebuie sa mergem la vot pentru ca salariile si pensiile sa nu mai fie taiate de guvernele lui Traian Basescu. Este clar pentru toata lumea ca, daca Traian Basescu isi impune primul-ministru, vom avea in continuare taieri de .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )