Libnet.ro
UNICEF

21:15

Sorin Oprescu: Eu il RESPECT si tin la Crin Antonescu pentru pozitiile fair-play.

România Liberă România Liberă,
Sorin Oprescu: Eu il RESPECT si tin la Crin Antonescu pentru pozitiile fair-play.

Primarul general, Sorin Oprescu, prezent joi seara la emisiunea Sinteza Zilei, la postul de televiziune Antena 3, a declarat ca isi doreste ca alegerile parlamentare sa fie castigate de USL, pentru pozitiile fair-play pe care Crin Antonescu in 2008), Victor Ponta si Daniel Constantin in 2012) le-au avut fata de el, potrivit Agerpres. Eu il respect si tin la Crin Antonescu pentru pozitiile fair-play prin care viata a facut ca in momentul in care aveam mai mare nevoie de sustinere, in . continuă pe România Liberă

Primarul Sorin Oprescu se duce la Moscova sa descopere solutii pentru rezolvarea problemelor de trafic

Primarul general, Sorin Oprescu, participa, marti, la Congresul International Road Traffic Russia 2012, potrivit unui comunicat emis de Primaria Capitalei. Evenimentul reuneste autoritati locale si centrale din Federatia Rusa si din alte 12 state si are ca scop gasirea de solutii privind managementul traficului in marile orase.

Crin Antonescu: Daca Basescu nu respecta votul poporului atunci il vom suspenda / Sorin Oprescu: Imi doresc sa intram in normalitate, romanii sa vina la vot

Invitati la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, liderul USL Crin Antonescu si primarul general Sorin Oprescu au vorbit despre alegerile parlamentare din 9 decembrie. Crin Antonescu anunta ca daca USL va castiga alegerile atunci Victor Ponta va forma guvernul. Victor Ponta: Traian Basescu incearca doar sa ne dezbine acum. face ceea ce stie, dar nu va gasi cozi de topor la noi.

Traficul din Bucuresti, exemplu pentru rusi? Sorin Oprescu s-a intalnit cu ministrul rus al Transporturilor

Sorin Oprescu se afla la Moscova unde participa la cea de-a III-a editie a Congresului International Road Traffic Russia 2012. Primarul General al Bucurestiului se afla in capitala Rusiei la invitatia Ministrulu.

Crin Antonescu: Pe 9 decembrie se va vota pentru un proiect care poate sa dureze mai mult de ...

Alegerile din 9 decembrie au o miza suplimentara, aceea de a se vota pentru un proiect politic care are sansa sa dureze mai mult de patru ani, a afirmat presedintele PNL Crin Antonescu joi, la Antena 3, potrivit Agerpres. Dincolo de miza obisnuita a oricaror alegeri parlamentare . ), acum avem niste mize suplimentare. Eu cred ca acum nu se voteaza doar pentru urmatorii patru ani, ci . ) in ideea in care va exista o majoritate categorica a USL, se voteaza pentru inceputul unui proiect .

Crin Antonescu anunta CINE ar urma sa fie ministru al Educatiei dupa 9 decembrie.

Presedintele PNL Crin Antonescu a precizat, marti, la o intalnire cu profesorii din Alexandria, ca Guvernul USL si-a luat angajamentul de a face din educatie o prioritate nationala, punctand ca exista certitudinea ca Ecaterina Andronescu va fi si dupa data de 9 decembrie ministru al Educatiei, potrivit realitatea. net. Trebuie sa dam pentru Educatie un ministru bun si cred ca am facut-o, avand certitudinea ca doamna ministru Andronescu va fi si pentru urmatorii patru ani dupa 9 decembrie .

Sorin Oprescu in schimb de experienta la Moscova: edilul le-a prezentat rusilor sistemul de management al traficului din Bucuresti

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a prezentat, marti, la Moscova, sistemul de management al traficului implementat in Capitala. Considerat ca reprezentand una dintre cele mai moderne solutii integrate de management al traficului rutier urban din Europa, sistemul a condus la imbunatatirea fluxurilor de trafic in Bucuresti, influentand pozitiv calitatea vietii cetatenilor si imaginea orasului in ansamblul ei, a declarat edilul sef al Capitalei. Oprescu participa, la Moscova, la cea de-a III-a editie a Congresului International Road Traffic Russia 2012, la invitatia ministrului Trasportului din Federatia Rusa, Maksim Sokolov.

Crin Antonescu: N-am auzit porecla Cacarau in viata mea, e o facatura de presa de proasta calitate

Presedintele liberal, Crin Antonescu, a explicat, luni, ca nu avea habar de porecla Cacarau si ca este o facatura de presa de proasta calitate. Nu am niciun dubiu ca e o facatura.

Crin Antonescu: Porecla Cacarau e o facatura de presa de proasta calitate, n-am auzit-o in viata mea

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca porecla Cacarau este o facatura de presa de proasta calitate, mentionand ca nu a auzit-o niciodata, relateaza Mediafax.

Crin Antonescu: Nu cauta nimeni cu lumanarea sa-l suspende pe Basescu. Vrem si noi sarbatori linistite cu familia

Oultima dorinta pentru acest an a liderului USLCrin Antonescu nu este o noua suspendare a presedintelui Basescu, ci sarbatori cat mai linistite alaturi de familie. Antonescu a declarat ca.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )