Libnet.ro
UNICEF

14:45

Crin Antonescu: Dezavuez campania publica de compromitere politica a lui Ovidiu Silaghi

Hotnews Hotnews,
 Crin Antonescu: Dezavuez campania publica de compromitere politica a lui Ovidiu Silaghi

Presedintele PNL, Crin Antonescu, mentioneaza, intr-un comunicat transmis luni, ca dezavueaza campania publica de compromitere politica a lui Ovidiu Silaghi, aratand totodata ca justitia trebuie sa isi faca datoria si sa faca lumina in privinta acuzatiilor aduse vicepresedintelui PNL. continuă pe Hotnews

Crin Antonescu: incepem consultarile in PNL pentru o alta nominalizare la Transporturi. Dezavuez campania publica de compromitere politica a lui Ovidiu Silaghi

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat luni, intr-un comunicat de presa, ca va avea consultari cu liderii partidului pentru o alta nominalizare la Ministerul Transporturilor, dupa ce Ovidiu Silaghi si-a.

Antonescu, in apararea lui Silaghi: Dezavuez campania publica de compromitere politica a acestuia

Justitia trebuie sa isi faca datoria si sa faca lumina in cazul vicepresedintelui PNL Ovidiu Silaghi, a precizat, luni, presedintele formatiunii, CrinAntonescu, spunand ca dezavueaza.

Eugen Tomac il acuza pe Crin Antonescu de lipsa de viziune politica

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, a declarat, sambata, ca liderul PNL, Crin Antonescu, este una dintre cele mai mari catastrofe pe scena politica, scrie Mediafax. L-am vazut pe un.

Presedintele Partidului Miscarea Populara, despre Crin Antonescu: Este una dintre cele mai mari catastrofe pe scena politica

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, a declarat, sambata, ca liderul PNL, Crin Antonescu, este una dintre cele mai mari catastrofe pe scena politica, avand in ultima perioada iesiri antieuropene si antidemocratice, iar un astfel de comportament denota lipsa de viziune, relateaza Mediafax.

Eugen Tomac, atac dur la adresa lui Crin Antonescu: Un personaj sinistru, cea mai mare catastrofa politica

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, a declarat sambata ca liderul PNL, Crin Antonescu, este una dintre cele mai mari catastrofe pe scena politica, un personaj sinistru, care a avut in ultima perioada iesiri antieuropene si antidemocratice.

REVISTA PRESEI: Ce ar sacrifica Crin Antonescu pentru a ajunge la Cotroceni.

Ce ar sacrifica Crin Antonescu ca sa se vada la Cotroceni, titreaza Evenimentul zilei. Presedintele PNL, Crin Antonescu, este dispus sa renunte la ministere, la atributiile prezidentiale si chiar sa isi asume masuri neliberale pentru a nu pierde sprijinul USL la alegerile prezidentiale din 2014. Ala micu al lui Felix se face ca-si sanctioneaza prezumtivi corupti din PC, scriu jurnalistii de la Curentul. Desi a promovat in partid tot felul de prezumtivi infractori si i-a instalat .

Antonescu: Dosarul lui Silaghi este o coincidenta cel putin suspecta.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, mentioneaza, intr-un comunicat transmis luni, ca dezavueaza campania publica de compromitere politica a lui Ovidiu Silaghi, aratand totodata ca justitia trebuie sa isi faca datoria si sa faca lumina in privinta acuzatiilor aduse vicepresedintelui PNL, relateaza Mediafax. Partidul National Liberal constata cu ingrijorare ca solicitarea DNA catre Parchetul General privind inceperea urmaririi penale impotriva colegului nostru, Ovidiu Silaghi, vicepresedinte .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )