Libnet.ro
UNICEF

14:15

Crin Antonescu: Din declaratiile lui Ponta nu inteleg ce mai asteptam pana luni

Adevărul Adevărul,
Crin Antonescu: Din declaratiile lui Ponta nu inteleg ce mai asteptam pana luni

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a discutat, joi seara, despre ultimele evolutii ale scenei politice romanesti, candidatura la alegerile prezidentiale din 2014, precum si situatia din prezent a Ucrainei. continuă pe Adevărul

Crin Antonescu despre ruperea USL: Din declaratiile lui Ponta nu inteleg ce mai asteptam pana luni

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a discutat, joi seara, despre ultimele evolutii ale scenei politice romanesti, candidatura la alegerile prezidentiale din 2014, precum si situatia din prezent a Ucrainei.

Antonescu, despre afirmatiile lui Ponta privind o candidatura liberala din opozitie: E o declaratie ca stam degeaba pana luni, ca decizia premierului este de a inchide episodul USL/ Castigam alegerile sau scapa cine poate

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi seara, invitata la Realitatea TV ca afirmatia premierului Victor Ponta privind o posibila candidatura a liderului liberal la Presedintie din opozitie este un mesaj ca degeaba mai stau pana luni si ca intentia este de a inchide episodul USL, existenta USL, transmis astfel pentru ca liderului social-democrat ii lipseste taria sa spuna clar acest lucru.

Catalin Predoiu vrea demisia lui Antonescu din functia de presedinte al Comisiei de revizuire a Constitutiei

PDL cere demisia lui Crin Antonescu din functia de presedinte al Comisiei de revizuire a Constitutiei si demisia membrilor comisiei pentru modul in care au redactat proiectul de revizuire al Constitutiei, a anuntat luni Catalin Predoiu.

Crin Antonescu: Luni seara Romania va avea fie un guvern USL, fie un guvern USD/ Situatia e blocata de ambitia stupida a dlui Ponta ca Iohannis sa fie ministru la Finante. Oamenii fac pe dracu-n patru numai sa nu vina Iohannis la guvernare

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, ca liberalii nu vor renunta la propunerile facute pentru functiile de ministri, intre acestea cea a lui Klaus Iohannis in fruntea Ministerului de Interne, si ca asteapta pana luni ca premierul Victor Ponta sa se decida daca Romania va avea un guvern USD sau un guvern USL. El a declarat ca situatia din guvern este blocata de ambitia stupida a dlui Ponta ca Iohannis sa fie ministru la Finante si a invocat faptul ca exista o teama ca Iohannis sa faca parte din guvern. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile.

Crin Antonescu, la B1 TV: Daca Ponta vrea o alta alianta de guvernare atunci sa demisioneze si sa vina in Parlament/ Premierul vrea sa tina PNL la guvernare, dar intr-o pozitie marginala si de semivasalitate/ PSD-ul lui Victor Ponta incepe sa semene cu o

Crin Antonescu, copresedintele USL, a declarat la Sub ? B1 TV) ca PNL nu va accepta ca Iohannis sa preia portofoliul de la Finante si nici Iohannis nu-si doreste acest portofoliu. Liderul liberal care si-a continuat atacul la adresa PSD-ului sustinand ca partidul incepe sa semene zi de zi, ceas de ceas, cu oarecare lacomie chiar, cu PSD-ul din 2004 si de dupa. Intrebat de moderator daca are sentimentul ca Victor Ponta incearca sa-i scoata pe liberali de la guvernare, Antonescu a raspuns ca are un sentiment si mai grav ca domnul Ponta vrea sa tina PNL la guvernare, dar intr-o pozitie marginala si de semivasalitate. De la PSD nu mai am mari asteptari, e un adversar, un competitor.

Crin Antonescu: Daca Victor Ponta vrea alt guvern, SA DEMISIONEZE mai intai

Presedintele PNL, Crin Antonescu, spune ca daca Victor Ponta vrea sa faca un alt guvern, acesta trebuie mai intai sa-si dea demisia din fruntea guvernului USL.

Crin Antonescu: Daca Victor Ponta vrea alt guvern, sa demisioneze mai intai

Presedintele PNL, Crin Antonescu, spune ca daca Victor Ponta vrea sa faca un alt guvern, acesta trebuie mai intai sa-si dea demisia din fruntea guvernului USL.

Crin Antonescu: Victor Ponta trebuie sa ia o decizie mai repede, suntem intr-o criza de guvern. Nu suntem de acord cu inventarea de posturi noi

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat ca premierul Victor Ponta trebuie sa ia o decizie repede, pentru deblocarea crizei din guvern, avand in vedere ca exista trei ministrii demisionari. El a explicat ca optiunile premierului sunt clare, iar PNL nu este de acord cu inventarea unui nou post de vicepremier, guvernul fiind deja prea mare.

Crin Antonescu si Victor Ponta se intalnesc la ora 13.00 - surse

Liderii USL Victor Ponta si Crin Antonescu, impreuna cu reprezentanti ai conducerilor PSD si PNL, se vor intalni luni, la ora 13. 00, cel mai probabil la Biroul presedintelui Senatului, au declarat, pentru Mediafax, surse din PSD si PNL.

Crin Antonescu va sustine o conferinta de presa la ora 13.00.

Liderul PNL Crin Antonescu va sustine o conferinta de presa, miercuri, la ora 13. Antonescu si Ponta s-au antalnit miercuri dimineata la palatul Victoria pentru a vorbi cu Victor Ponta despre demisiile lui Daniel Chitoiu si Angrei Gerea. Citeste si: Gerea si Chitoiu si-au depus demisiile la cabinetul lui Ponta Antonescu a stat aproximativ jumatate de ora la Guvern, unde a avut o discutie cu liderul PSD, premierul Victor Ponta. Purtatorul de cuvant al PNL precizeaza ca BPN al partidului a .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )