Libnet.ro
UNICEF

08:45

Crin Antonescu: Sumele cheltuite de Ungureanu de la bugetul de stat sunt pantagruelice

Adevărul Adevărul,
Crin Antonescu: Sumele cheltuite de Ungureanu de la bugetul de stat sunt pantagruelice

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat, marti seara, ca sumele cheltuite de fostul premier Mihai-Razvan Ungureanu de la bugetul de stat sunt pantagruelice si s-a declarat deranjat de faptul ca astfel de oameni sunt prezentati ca reprezentand dreapta. continuă pe Adevărul

Crin Antonescu raspunde in aceasta seara celor mai fierbinti intrebari ale momentului

Mihai Gadea are in aceasta seara un invitat special: presedintele Senatului, Crin Antonescu, vine sa raspunda celor mai fierbinti intrebari ale momentului. Urmareste LIVE raspunsurile lui Crin Antonescu.

Crin Antonescu: Cred ca la Oltchim s-a procedat in interesul national/ Nu cred ca se pune problema schimbarii lui Chitoiu din functie; premierul si ministrul Economiei au imbratisat aceleasi criterii de privatizare

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat luni, dupa sedinta Biroului Politic Central al PNL, ca, din punctul sau de vedere, s-a procedat corect [in ceea pribeste privatizarea Oltchim -n. r. ] si cred ca s-a procedat in interesul national din punct de vedere economic atat in general cat si raportat la obiectivul Oltchim. Intrebat daca se va opune schimbarii lui Chitoiu de la conducerea Ministerului Economiei, ca urmare a unui eventual esec al privatizarii Oltchim, Antonescu a afirmat ca nu crede ca se pune aceasta problema argumentand ca in deciziile care s-au luat, premierul si ministrul Economiei au imbratisat aceleasi criterii.

Crin Antonescu: Referendumul putea avea un deznodamant diferit daca Ministerul Administratiei avea atunci o alta conducere

Fostul presedinte interimar, Crin Antonescu, a declarat ca sorta referendumului ar fi putut sa fie alta, daca Ministerul Adminstratiei si Internelor ar fi avut la acel moment alta conducere. Antonescu a mai preciz.

Crin Antonescu, in prima parte a emisiunii, si patru romani de legenda, in aceasta seara la Sinteza Zilei

In aceasta seara, o editie cu adevarat speciala Sinteza Zilei, de la ora 21. in prima parte, presedintele senatului Crin Antonescu vine sa raspunda celor mai fierbinti intrebari ale momentului. in a.

Mircea Diaconu vrea un nou mandat de senator. Crin Antonescu il sustine

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat ca il sustine pe Mircea Diaconu in cursa pentru un nou mandat de senator. Diaconu a anuntat ca va candida la alegerile parlamentare din 9 decembrie, in .

Mircea Diaconu va candida pentru un nou mandat de senator. Crin Antonescu il sustine

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat ca il sustine pe Mircea Diaconu in cursa pentru un nou mandat de senator. Diaconu a anuntat ca va candida la alegerile parlamentare din 9 decembrie, in .

Crin Antonescu: Cred si eu, ca toata lumea, ca Dan Diaconescu este interesat nu de o actiune economica, ci de una politica

Presedintele PNL,Crin Antonescu, a declarat ca este interesat doar de factorul economic din toata chestiunea legata de privatizarea Oltchim, adaugand ca sustine pozitia ministruluiEconomiei.

Crin Antonescu: Cred ca la Oltchim s-a procedat in interes national.

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, luni, dupa sedinta Biroului Politic Central al PNL, ca, din punctul sau de vedere, s-a procedat corect in ceea ce priveste privatizarea Oltchim, potrivit Hotnews. Vazand declaratiile pe care premierul le-a facut, pozitia guvernului pare foarte coerenta in sensul ca ei au respectat niste criterii, au luat in serios o oferta care, in termenii concurentiali dati la momentul respectiv, era cea mai buna. Inteleg in acest moment ca si temerea pe care .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )