Libnet.ro
UNICEF

17:00

Crin Antonescu: Cred ca la Oltchim s-a procedat in interesul national/ Nu cred ca se pune problema schimbarii lui Chitoiu din functie; premierul si ministrul Economiei au imbratisat aceleasi criterii de privatizare

Hotnews Hotnews,
Crin Antonescu: Cred ca la Oltchim s-a procedat in interesul national/ Nu cred ca se pune problema schimbarii lui Chitoiu din functie; premierul si ministrul Economiei au imbratisat aceleasi criterii de privatizare

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat luni, dupa sedinta Biroului Politic Central al PNL, ca, din punctul sau de vedere, s-a procedat corect [in ceea pribeste privatizarea Oltchim -n. r. ] si cred ca s-a procedat in interesul national din punct de vedere economic atat in general cat si raportat la obiectivul Oltchim. Intrebat daca se va opune schimbarii lui Chitoiu de la conducerea Ministerului Economiei, ca urmare a unui eventual esec al privatizarii Oltchim, Antonescu a afirmat ca nu crede ca se pune aceasta problema argumentand ca in deciziile care s-au luat, premierul si ministrul Economiei au imbratisat aceleasi criterii. continuă pe Hotnews

Crin Antonescu: Cred ca la Oltchim s-a procedat in interes national.

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, luni, dupa sedinta Biroului Politic Central al PNL, ca, din punctul sau de vedere, s-a procedat corect in ceea ce priveste privatizarea Oltchim, potrivit Hotnews. Vazand declaratiile pe care premierul le-a facut, pozitia guvernului pare foarte coerenta in sensul ca ei au respectat niste criterii, au luat in serios o oferta care, in termenii concurentiali dati la momentul respectiv, era cea mai buna. Inteleg in acest moment ca si temerea pe care .

Crin Antonescu: Cred si eu, ca toata lumea, ca Dan Diaconescu este interesat nu de o actiune economica, ci de una politica

Presedintele PNL,Crin Antonescu, a declarat ca este interesat doar de factorul economic din toata chestiunea legata de privatizarea Oltchim, adaugand ca sustine pozitia ministruluiEconomiei.

Crin Antonescu implineste 53 de ani.

Liderul PNL, presedinte al Senatului si fost presedinte interimar, Crin Antonescu, implineste vineri, 21 septembrie, varsta de 53 de ani, potrivit Realitatea. net. Crin Antonescu isi serbeaza ziua de nastere aproape de finalul unui an zbuciumat in care liderul PNL a ocupat, pentru scurt timp, cea mai inalta functie din viata sa - cea de presedinte interimar al Romaniei, si a luptat, fara succes, pentru indepartarea lui Traian Basescu de pe scena politica. De la tanarul cu look rebel la .

Crin Antonescu: Referendumul putea avea un deznodamant diferit daca Ministerul Administratiei avea atunci o alta conducere

Fostul presedinte interimar, Crin Antonescu, a declarat ca sorta referendumului ar fi putut sa fie alta, daca Ministerul Adminstratiei si Internelor ar fi avut la acel moment alta conducere. Antonescu a mai preciz.

Mircea Diaconu vrea un nou mandat de senator. Crin Antonescu il sustine

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat ca il sustine pe Mircea Diaconu in cursa pentru un nou mandat de senator. Diaconu a anuntat ca va candida la alegerile parlamentare din 9 decembrie, in .

Mircea Diaconu va candida pentru un nou mandat de senator. Crin Antonescu il sustine

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat ca il sustine pe Mircea Diaconu in cursa pentru un nou mandat de senator. Diaconu a anuntat ca va candida la alegerile parlamentare din 9 decembrie, in .

Presedintele Basescu ii trimite si lui Crin Antonescu un cos de flori, la aniversarea acestuia

Presedintele Traian Basescu ii va trimite, in cursul zilei, si presedintelui Senatului, Crin Antonescu, care implineste 53 de ani, un cos de flori, asemanator cu cel trimis, joi, premierului Victor Ponta. Se trimite un cos de flori, conform uzantelor de protocol, tuturor sefilor institutiilor importante ale statului, cu ocazia acestei aniversari, a precizat, pentru Mediafax, Bogdan Oprea, purtatorul de cuvant al presedintelui Basescu.

Sarbatoritul zilei Crin Antonescu implineste 53 de ani

Liderul PNLCrin Antonescu isi sarbatoreste, joi, ziua de nastere, acesta implinind 53 de ani. Unul dintre buchetele de flori pe care le va primi astazi va fi din partea lui Traian Basescu.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )