Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cristul lui Velazquez, pentru prima data integral in limba romana

Adevărul Adevărul,
Cristul lui Velazquez, pentru prima data integral in limba romana

Volumul Cristul lui Velazquez de Miguel de Unamuno, tradus pentru prima data in limba romana integral si publicat la Humanitas, va fi lansat in cadrul unui eveniment special, pe 14 februarie, la ora 17. 00, la Libraria Humanitas de la Cismigiu. continuă pe Adevărul

Petrolul in revenire: barilul a depasit 60 de dolari pentru prima data in 2015

Barilul de petrol Brent a depasit vineri pargul de 60 de dolari entru prima oara in acest an. Evolutia are loc in contextul speculatiilor potrivit carora companiile din domeniul energiei din SUA vor reduce operatiunile de explorare, ducand la limitarea.

Caru' cu Vedete: Madonna, aparitie scandaloasa la Premiile Grammy; Antonia vorbeste pentru prima data despre revenirea pe scena. de ce s-a razgandit?; Tribunul reformeaza manelele! Corneliu Vadim Tudor a compus versurile pentru o manea dedicata lui Dan B

Rihanna, Paul McCartney si Kanye West, un trio inedit! Rihanna, Paul McCartney si Kanye West au decis sa marcheze scena muzicala internationala si sa lanseze impreuna o melodie. Kanye West intrerupe discursul castigatorului Grammy Nemultumit de faptul ca Beyonce nu a castigat trofeul pentru Cel mai bun album la premiile Grammy.

Pretul aurului, speculat pentru prima data in acest an

Dupa o prima saptamana cu lichiditate slaba, in care flacara speculativa a palpait datorita petrolului, debutul celei de-a doua saptamani a lunii nu a dat prea mari sperante cu privire la cresterea volumelor.

Radu Banciu: Udrea nu a parut ca poarta pentru prima data catuse. E ironic cum a petrecut anul trecut Ziua indragostitilor si cum petrece acum (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a vorbit si vineri seara despre momentul arestarii Elenei Udrea, adaugand ca presa occidentala este socata de modul in care politicienii romani iau in ras actul justitiei. Presa.

FOTO Simona Halep, in costum de baie? Prima data sa primesc propunerea

Caroline Wozniacki este ultima tenismena care si-a dat jos hainele pentru Sports Illustrated Swimsuit, mergand pe traditia inceputa de Steffi Graf in 1997.

Presedintele Iohannis a ajuns la Bruxelles, pentru prima sedinta a Consiliului European din mandat

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, miercuri, la Bruxelles, pentru Consiliul European care se va desfasura, joi, incepand cu ora 14. 00 ora Romaniei), pe agenda aflandu-se subiecte importante precum lupta.

Egipt colaboreaza cu Rusia pentru prima sa centrala nucleara

Cairo si Moscova au semnat, astazi, un acord preliminar pentru construirea primei centrale nucleare in Egipt, in regiunea Dabaa, din nordul tarii, a anuntat presedintele Abdel Fattah al-Sissi in prezenta omologului Vladimir Putin, scrie AFP.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )