Libnet.ro
UNICEF

21:15

CRIZA SIRIA: Vladimir Putin, despre atacul cu arme chimice: daca sunt probe, atunci sa fie ...

România Liberă România Liberă,
CRIZA SIRIA: Vladimir Putin, despre atacul cu arme chimice: daca sunt probe, atunci sa fie ...

Presedintele rus Vladimir Putin a cerut sambata Statelor Unite sa aduca probe la acuzatia conform carei Siria a folosit arme chimice, potrivit BBCNews. Putin a spus ca daca exista astfel de probe, SUA ar face bine sa le prezinte anchetatorilor ONU. Presedintele SUA, Barack Obama, a declarat ca are in vedere o actiune militara impotriva Siriei, dupa evenimentele din 21 august. Cand cred expertii rusi c-o sa fie atacata Siria SUA arata ca sute de copii s-au aflat . continuă pe România Liberă

Mosadul a informat SUA despre folosirea de arme chimice in Siria

O mare parte din dovezile care demonstreaza folosirea de arme chimice in Siria de catre regimul lui Bashar al-Assad provin din rapoarte ale Mosadului, informeaza revista germana Focus.

CRIZA SIRIA. SUA sustin ca atacul chimic din Siria a provocat moartea a 1.429 de persoane.

Atacul chimic din Siria a provocat moartea a 1. 429 de persoane, dintre care 426 de copii, potrivit informatiilor obtinute de serviciile de informatii americane, a anuntat vineri secretarul de Stat american John Kerry, transmite Mediafax. Citeste si LIVE TEXT. Criza din SIRIA se acutizeaza. In lipsa aliatilor, Obama ar putea interveni singur.

Casa Alba a publicat un raport care demonstreaza ca regimul Bashar al-Assad este responsabil pentru atacul cu arme chimice

Un raport al serviciilor de informatii americane americane care arata ca regimul Bashar al-Assad este responsabil pentru atacul cu arme chimice de la Damasc a fost dat publicitatii, vineri, cde Casa Alba,.

CRIZA SIRIA: Care sunt DOVEZILE americane ce il implica pe Bashar al-Assad in atacul chimic.

Casa Alba a dat publicitatii, vineri, un raport al serviciilor de informatii americane care conchide ca regimul sirian al lui Bashar al-Assad este responsabil de atacul cu arme chimice din 21 august, dintr-o suburbie a Damascului, transmite Mediafax. AFP prezinta principalele puncte ale raportului, care are in total patru pagini. - TREI ZILE INAINTEA ATACULUI: serviciile secrete afirma ca detin informatii care arata ca echipele siriene responsabile de arme chimice, inclusiv .

CRIZA SIRIA: Ce spune Rusia despre rezolutia ONU.

Rusia apreciaza drept inoportuna orice discutie privind o actiune a Consiliului de Securitate al ONU, atat timp cat inspectorii aflati in Siria inca nu si-au prezentat raportul referitor la folosirea armelor chimice, a declarat miercuri ministrul adjunct de Externe, Vladimir Titov, transmite Mediafax. Discutarea unei reactii din partea Consiliului de Securitate, inainte ca inspectorii ONU din Siria sa-si prezinte raportul, este cel putin inoportuna, a afirmat Titov, citat de agentia rusa .

Rusia cere dovezi privind implicarea regimului sirian intr-un presupus atac cu arme chimice

Presedintele rus Vladimir Putin a calificat sambata drept o absurditate totala acuzatiile privind utilizarea armelor chimice de catre Siria si a cerut Statelor Unite sa prezinte proba unei eventuale.

CRIZA SIRIA. Despre ce fel de actiune militara vorbeste John Kerry.

Secretarul de Stat american, John Kerry, a declarat vineri ca Statele Unite ar desfasura o actiune cu tinta precisa, fara trupe la sol, impotriva Siriei, acuzata ca a comis atacuri cu arme chimice impotriva propriului popor, transmite Mediafax. Pentru aceasta operatiune militara, Kerry a declarat ca Statele Unite se bazeaza pe aliati, care ar fi Franta, Liga Araba si Australia. El a apreciat, de asemenea, ca aceasta ar fi un mesaj trimis Iranului si Hezbollah, care sustin .

CRIZA SIRIA: Belgia nu este convinsa legitimitatea unei interventii militare.

Belgia nu este convinsa, inca, de legitimitatea unei interventii militare in Siria si solicita informatii din partea tarilor care afirma ca detin probe privind folosirea de arme chimice de catre regimul de la Damasc, a declarat miercuri seful diplomatiei belgiene, transmite Mediafax. Inca nu sunt convins. Cerem sa primim informatii care dovedesc ca aceste arme chimice) au fost utilizate, a declarat pentru postul de televiziune public RTBF ministrul de Externe Didier Reynders. Belgia .

CRIZA SIRIA. Barack Obama sustine ca nu a luat inca o decizie finala.

Presedintele american Barack Obama a anuntat vineri ca nu a luat inca o decizie finala in dosarul sirian, dar evoca o actiune limitata a Statelor Unite pentru a pedepsi regimul Assad pentru ca a folosit arme chimice, transmite Mediafax. Asigurand ca recursul la astfel de arme ar ameninta securitatea nationala americana, presedintele a subliniat ca lumea nu poate sa accepte ca femei si copii sa fie gazati, dupa publicarea unui raport al serviciilor de informatii americane, .

CRIZA SIRIA. Cameron: Nu exista 100 la suta certitudine in privinta responsabilitatii ...

Premierul britanic David Cameron a recunoscut, joi, in fata deputatilor ca nu exista 100 la suta certitudine cu privire la responsabilitatea presupusului atac cu arme chimice in Siria, insa s-a aratat convins ca acesta a fost efectuat de catre regimul lui Bashar al-Assad, transmite Mediafax. Nu exista 100 la suta certitudine in privinta responsabilitatii atacului chimic, dar trebuie sa luati o decizie, a declarat David Cameron, cerandu-le deputatilor sa raspunda unei crime .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2867 seconds )