Libnet.ro
UNICEF

14:30

CSR in Romania: cele mai responsabile companii multinationale, din industriile bauturi nealcoolice, bere, materiale constructii, petrol si gaze. in companiile romanesti CSR-ul lipseste

România Liberă România Liberă,
CSR in Romania: cele mai responsabile companii multinationale, din industriile bauturi nealcoolice, bere, materiale constructii, petrol si gaze. in companiile romanesti CSR-ul lipseste

Pe 24 mai a avut loc cel mai mare eveniment de Corporate Social Responsibility din Romania, Best Practices in Romanian CSR. continuă pe România Liberă

Sarbul care a dezvoltat de la zero una dintre cele mai mari companii de marketing din vestul Romaniei

Un antreprenor de origine sarba a dezvoltat de la zero una dintre cele mai mari companii de marketing din vestul Romaniei. Este vorba despre Dalibor Vasiljevic, fondatorul Rainfall, care a venit in Arad la studii si nu a mai plecat.

Cele mai bune seriale TV din toate timpurile

Acestea sunt cele mai bune seriale de televiziune din toate timpurile, conform unui studiu realizat de publicatia The Hollywood Reporter pe baza raspunsurilor a sute de actori, producatori si regizor din Cetatea Filmului.

Cele mai vechi retete culinare din lume: ce preparate aflate si astazi pe mesele noastre dateaza de dinainte de Hristos FOTO

Cateva dintre retetele preparatelor noastre preferate sunt mai vechi decat ne-am astepta. De fapt, unele intra chiar in randul celor mai vechi retete culinare din lume, datand dinaintea erei noastre.

Top 7 cele mai cumplite sinucideri pe soselele din Romania. Barbatul care a incercat sa-si omoare vecinul suspectand ca este amantul sotiei

Considerata una dintre cele mai violente morti, sinuciderea prin accident rutier a facut nenumarate victime pe soselele din Romania. in unele cazuri, soferii au lasat in urma lor bilete de adio in care isi explica gestul, in alte situatii dinamica accidentelor a condus spre concluzia sinuciderii.

Cat costa o noapte de cazare intr-un castel sau conac din Transilvania si care sunt cele mai cautate de turisti

Demersurile de renovare si reconditionare a castelelor si conacelor din zona Transilvaniei si de transformare a acestora in facilitati turistice a dus la cresterea interesului pentru petrecerea vacantei intr-o astfel de destinatie. O analiza realizata de portalul de calatorii hotelguru. ro arata care sunt cele mai cautate astfel de locuri de cazare din Romania.

VIDEO Consiliera sexy care ridica partidul, canile electorale din biserica si candidata start upe. Cele mai stupide episoade ale campaniei electorale

Imaginile in care Alina Necoara, o tanara candidata la Consiliului Local Petrosani, este prezentata in ipostaze sexy, canile tapetate cu portretul primarului Hunedoarei, Viorel Arion, oferite in biserica in Noaptea invierii, si balbaielile care au facut-o celebra pe Dorina Plescan, candidata la Primaria Petrosani se numara printre cele mai stupide evenimente din campania electorala dinaintea alegerilor locale in judetul Hunedoara.

Cele mai mari greseli la obtinerea ajutorului de somaj: ce acte necesare uita romanii sa aduca

In medie, peste 100. 000 de romani primesc in fiecare luna indemnizatie de somaj de la statul roman, insa pentru a obtine acest ajutor primul pas este sa isi pregateasca un dosar cu actele necesare. Wall-Street. ro iti prezinta cele mai frecvente greseli.

Cele mai geloase femei in functie de zodie: cine sare la gatul competitiei si nativa care nu uita si nu iarta

Cele mai geloase femei in functie de zodie. Comportamentul uman este influentat, uneori intr-un mod distructiv, de semnele astrale, iar cum se stie ca femeile traiesc emotiile foarte intens, pentru unele native gelozia este o problema majora.

Cele mai murdare locuri publice. Afla de ce trebuie sa te feresti

Ai putea crede ca toaletele publice sunt cele mai murdare locuri publice. Exista insa si alte zone, unele dintre ele la care nu te-ai fi gandit. Iata, asadar, unde ar trebui sa fii cu ochii in patru de fiecare data cand.

Topul echipelor din Europa cu cele mai multe trofee

Va prezentam mai jos un top interesant al echipelor europene cu cele mai multe trofee castigate. Aceasta dupa numeroasele finale de cupe interne disputate la finalul saptamanii precedente.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )