Libnet.ro
UNICEF

07:45

Cum va fi afectata Europa de criza imigrantilor. Ce anunt face Comisia Europeana miercuri

Antena3 Antena3,
Cum va fi afectata Europa de criza imigrantilor. Ce anunt face Comisia Europeana miercuri

Criza imigrantilor risca sa afecteze imaginea Europei daca nu sunt depuse eforturi semnificative pentru a o rezolva, a declarat luni la Teheran ministrul spaniol de externe, Jose Manuel Garcia Margallo, relateaza. continuă pe Antena3

Criza imigrantilor ia cu asalt Europa, Iohannis tace: Traian Basescu se dovedeste a fi singura voce rationala in problema atitudinii pe care Romania ar trebui sa o aiba cu privire la invazia araba

Criza imigrantilor pare sa nu fie un subiect prea important pentru presedintele Klaus Iohannis. Seful statului nu a declarat nimic cu privire la cati refugiati va primi tara noastra in perioada urmatoare,.

Putin, despre criza imigrantilor: Problemele, din cauza politicii eronate a partenerilor nostri americani in zona musulmana, pe care Europa o urmeaza orbeste. Am avertizat asupra acestui lucru inca de acum cativa ani

Vladimir Putin intervine in criza imigrantilor. Presedintele Rusiei a afirmat ca aceasta situatie de datoreaza politicii Statelor Unite in Orientul Mijlociu. Liderul de la Kremlin sustine ca i-a avertizat.

Comisiile pentru afaceri europene din Parlament vor dezbate criza imigrantilor

Comisiile reunite pentru afaceri europene din Camera Deputatilor si Senat, impreuna cu reprezentantii comisiilor pentru politica externa, aparare si ordine publica si reprezentantii Comisiei speciale comune pentru aderarea Romaniei la spatiul Schengen, vor dezbate, maine, problema migratiei in Uniunea Europeana si criza imigrantilor din Europa, potrivit unui comunicat de presa trimis redactiei.

Despre criza imigrantilor: cine sunt, trasee, calauze, preturi, cauze si efecte

Vasile Ernu in dialog cu Olivier Peyroux, despre criza imigrantilor. Olivier Peyroux este sociolog francez si coordoneaza un studiu in acest domeniu. Este autorul volumului Fantasies and Realities of Child Exploitation in Western Europe.

Ministrul spaniol de Externe: Criza imigrantilor risca sa afecteze imaginea Europei

Criza imigrantilor risca sa afecteze imaginea Europei daca nu sunt depuse eforturi semnificative pentru a o rezolva, a declarat, luni, ministrul spaniol de externe, Jose Manuel Garcia Margallo.

Traian Basescu, despre criza imigrantilor: Romania poate sa spuna NU

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a declarat, joi seara ca Romania poate sa spuna nu in ceea ce priveste criza imigrantilor cu care se confrunta Uniunea Europeana in prezent.

De cealalta parte a gardurilor. Ambasadorul Mexicului la Bucuresti, despre criza imigrantilor

De la ora 11. 00, Agustin Gutierrez Canet, ambasadorul Mexicului in Romania, vine in studioul Adevarul Live pentru a oferi o perspectiva noua asupra crizei imigrantilor cu care se confrunta acum Europa.

Lionel Messi considera de neconceput criza imigrantilor

Celebrul fotbalist argentinian Lionel Messi considera de neconceput situatia ce impinge mii de refugiati sa emigreze spre Europa, relateaza Agerpres. Asemenea lucruri ar trebui sa fie de neconceput in plin.

Criza imigrantilor. Marea Britanie promite 137 de milioane de euro suplimentari pentru refugiati

Premierul britanic David Cameron a anuntat vineri deblocarea unui ajutor de 100 de milioane de lire 137 milioane de euro) pentru a face crizei umanitare cauzate de exodul sirienilor, relateaza AFP si Reuters,.

Germania aloca miliarde de euro pentru criza imigrantilor

Coalitia condusa de catre Angela Merkel a ajuns luni la un acord asupra unui pachet de masuri in valoare de sase miliarde de euro destinat ajutorarii imigrantilor care vin in tara. Pachetul in valoare de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )