Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cum a ajuns Republica Moldova tema de scandal intre Iohannis, Basescu si Ponta

Adevărul Adevărul,
Cum a ajuns Republica Moldova tema de scandal intre Iohannis, Basescu si Ponta

Fostul premier Victor Ponta il acuza pe presedintele Klaus Iohannis de impingerea Republicii Moldova spre Rusia, in timp de fostul presedinte Traian Basescu crede ca Ponta este cel care il sprijina pe oligarhul Vlad Plahotniuc in detrimentul presedintelui Nicolae Timofti. Analistii politici cred ca liderii de la Bucuresti fac prea putine pentru Republica Moldova. continuă pe Adevărul

Se urca Basarabia pe Cruce - Republica Moldova intre Dictatura Mafiota si Revolutie

Se urca Basarabia pe Cruce si cuie pentru ea se pregatesc, cam asa s-ar transpune prin cantec ceea ce acum se petrece la Chisinau. Efortul statului roman de dupa 2009 se afla la doar un pas de a fi spulberat. in Republica Moldova, chiar in aceste momente, are loc o lovitura de stat, ce va impune o dictatura chiar la granitele Romaniei.

Monica Babuc: Frumusetea va salva lumea, iar oamenii de cultura vor apara Republica Moldova de intemperii

Ministrul Culturii, Monica Babuc, este convinsa ca oamenii de cultura vor apara Republica Moldova de intemperii si ca frumusetea va salva lumea. De Ziua Nationala a Culturii, Babuc s-a aratat optimista si convinsa ca tara va iesi cu bine din criza politica si financiara prin care trece, inclusiv cu suportul actorilor culturali.

Studiu: Republica Moldova trebuie sa ramana cu un sistem parlamentar

Republica Moldova trebuie sa isi mentina sistemul actual de guvernamant si nu ar trebui sa introduca un sistem bazat pe alegerea directa a presedintelui tarii de catre cetateni si sporirea puterilor sale. Formele de guvernamant care presupun concentrarea unui nivel sporit de putere in mainile presedintelui sunt contraproductive pentru tara noastra, releva un studiu realizat de catre Centrul de Resurse pentru Drepturile Omului CReDO).

George Maior: Romania trebuie sa sprijine in continuare Ucraina, Republica Moldova si alti parteneri NATO

Ambasadorul Romaniei in Statele Unite ale Americii, George Cristian Maior, considera ca Romania trebuie sa sprijine in continuare partenerii NATO, printre care se numara Republica Moldova, Ucraina si Georgia. Declaratia a fost facuta in cadrul unei receptii oferite mai multor diplomati straini la ambasada Romaniei la Washington.

Lazar Comanescu a discutat cu Victoria Nuland despre Republica Moldova

Ministrul de Externe Lazar Comanescu s-a intalnit joi, in marja reuniunii informale pe teme de politica externa din Lituania, cu Victoria Nuland, asistentul secretarului de stat al SUA pentru Europa si Eurasia, cei doi discutand despre evolutiile din Republica Moldova si relatiile bilaterale.

Republica Moldova, aproape de implozie

Partidul Democrat din Republica Moldova PDM) este pregatit sa participe la alegeri anticipate, daca presedintele Moldovei, Nicolae Timofti, nu va accepta propunerea formatiunii pentru functia de premier, respectiv pe Vladimir Plahotniuc.

Vlad Plahotniuc este candidatul la functia de premier, in Republica Moldova

Biroul politic al Partidului Democrat din Republica Moldova PDM) a decis sa-l propuna pe Vlad Plahotniuc la functia de premier.

Iohannis, prima reactie despre criza din Republica Moldova: Sunt alaturi de presedintele Timofti

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca este alaturi de presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, in demersurile pe care acesta le face pentru a iesi din situatia complicata in care se afla tara vecina si a subliniat importanta pastrarii Republicii Moldova pe calea europeana.

Criza politica in Republica Moldova. Premierul desemnat de presedintele Nicolae Timofti se retrage

Ion Paduraru a decis sa se retraga din postul de premier al Republicii Moldova, la doar o zi dupa ce a fost desemnat de presedintele Nicolae Timofti, informeaza Unimedia. in dimineata acestei zile sefului.

Criza politica in Republica Moldova. Presedintele a respins candidatura lui Plahotniuc pentru functia de premier

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a anuntat ca a respins candidatura lui Vlad Plahotniuc pentru functia de premier, candidatura ce a fost inaintata miercuri de Partidul Democrat PDM), si a.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )