Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cum arata cele mai bizare case din lume si ce beneficii au aceste locuinte-unicat

Adevărul Adevărul,
Cum arata cele mai bizare case din lume si ce beneficii au aceste locuinte-unicat

Chiar daca majoritatea oamenilor traiesc in apartamente sau case simple, exista si persoane carora le place sa traiasca in locuinte iesite din comun. Unele sunt atat de ciudate incat au devenit atractii turistice. continuă pe Adevărul

Un catarator ceh de numai 24 de ani a urcat unul dintre cele mai grele trasee din lume, in Norvegia

Cehul Adam Ondra, in varsta de numai 24 de ani, a urcat un traseu extrem de greu intr-o uriasa cavitate stancoasa din centrul Norvegiei, unii fiind de parere ca este cel mai greu traseu de catarare din lume. Ondra a reusit inca de la 13 ani ascensiuni fantastice pe structura naturala, fiind inca de atunci comparat cu legende ale acestui sport, precum Chris Sharma, Dani Andrada si Patxi Usobiaga.

Locuitorii unuia dintre cele mai sarace orase din tara au pubela cu cod de bare. Este incredibil ce vor afla localnicii dupa scanare

Situatie unica in Romania. Locuitorii unuia dintre cele mai sarace orase din tara au pubela cu cod de bare. Este vorba de Mizil. Pe ce se bazeaza inovatia? Cat gunoi produci, atat.

Care sunt cele mai frumoase 20 de tari din lume

Cititorii unei importante publicatii de travel britanice, Rough Guide, au decis care este cea mai frumoasa tara din lume, intr-un top ce include 20 de state.

Top cinci cele mai rapide animale din lume. Unele pot depasi lejer o masina de curse

Recordul de viteza este detinut de soimul calator, care poate atinge pana la 380 de km/ora. Ghepardul este cel mai rapid animal de pe pamant, iar strutul este cel mai rapid animal biped.

Top 5 cele mai rapide animale din lume. Unele pot depasi lejer o masina de curse

Recordul de viteza este detinut de soimul calator, care poate atinge pana la 380 de kilometri pe ora. Ghepardul este cel mai rapid animal de pe pamant, iar strutul este cel mai rapid animal biped.

Pariu de 40 mil. euro in provincie: un nou proiect imobiliar rasare in Iasi, intr-una dintre cele mai ravnite zone din oras. Ce este si cum va arata ansamblul mixt HIpark

Piata imobiliara din provincie traverseaza o perioada favorabila investitiilor, iar acest lucru este resimtit si in cazul noilor jucatori, care au preferat sa astepte momentul oportun pentru a demara planurile ambitioase.

Cat de bogata e piata dezvoltatorilor de jocuri din Romania si care sunt cele mai populare titluri produse la noi in tara. De la seria Fifa la Assassins Creed

Piata de jocuri din Romania creste sustinut si sanatos. Cele mai mari companii din lume aleg tara noastra pentru a-si produce cele mai faimoase jocuri.

Cat de bogata e piata dezvoltatorilor de jocuri din Romania si care sunt cele mai populare produse la noi in tara. De la seria Fifa la Assassins Creed

Piata de jocuri din Romania creste sustinut si sanatos. Cele mai mari companii din lume aleg tara noastra pentru a-si produce cele mai faimoase jocuri.

Cum este mentinuta atentia soferilor pe cea mai lunga sosea din lume - FOTO

Un drum foarte lung, fara curbe, fara gropi sau pericole poate fi foarte periculos. Asta pentru ca intervine plictiseala si monotonia, iar riscul de a dormi la volan este foarte mare. in Australia exista.

Pubela cu cod de bare, inovatia introdusa la Mizil. Locuitorii unuia dintre cele mai sarace orase din tara ar urma sa afle cu exactitate cat gunoi au aruncat

Cat gunoi produci, atat platesti este conceptul de colectare a deseurilor implementat in orasul prahovean Mizil, unul dintre cele mai sarace din tara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )