Libnet.ro
UNICEF

21:16

Cum arata Gogoro, supranumit Tesla al scuterelor, unul dintre cele mai inovatoare solutii moderne de transport

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cum arata Gogoro, supranumit Tesla al scuterelor, unul dintre cele mai inovatoare solutii moderne de transport

Toata lumea vorbeste despre Gogoro , supranumit si Tesla al scuterelor. Gogoro este un scuter complet electric, capabil sa atinga viteze de pana la 100 km/h. continuă pe Wall-Street Ro

Chinezii de la Oppo vor lansa unul dintre cele mai frumoase telefoane ale lor

Oppo Mirror 5 ar putea fi unul dintre cele mai frumoase telefoane venite din China in ultimii ani. in ultima vreme, chinezii au lansat telefoane cu design-uri extrem de interesante. Unul dintre cele mai bune exemple este chiar Huawei P8, un telefon careare acel aspect business pe care multi utilizatori spun ca l-ar dori. Este [] Chinezii de la Oppo vor lansa unul dintre cele mai frumoase telefoane ale lor Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Intel investeste in realitatea virtuala: a cumparat unul dintre rivalii Google Glass

Cei de la Intel isi extind portofoliul rapid, achizitionand din ce in ce mai multe companii din diverse sectoare. Piata procesoarelornu mai inregistreaza cresteri foarte mari, motiv pentru care companii mari precum Intel sunt nevoite sa gaseasca solutii alternative. Pe de o parte, acestia isi intaresc pozitie pe piata achizitionand companii cu un potential urias, [] Intel investeste in realitatea virtuala: a cumparat unul dintre rivalii Google Glass Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

actualitate, 21:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )