Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cum arata noile Dacia Sandero si Sandero Stepway. Cele mai noi detalii despre modele producatorului roman

B1 B1,
Cum arata noile Dacia Sandero si Sandero Stepway. Cele mai noi detalii despre modele producatorului roman

Dacia este pe cale sa dea lovitura pe piata auto din Romania, dupa ce companiaa prezentat cea de-a treia generatie a modelelor Logan, Sandero si Sandero Stepway. Cu dimensiuni exterioare comparabile cu. continuă pe B1

VIDEO Tot ce trebuie sa stii despre noua Dacia Sandero Stepway

Dacia Sandero Stepway probabil noul superstar din gama Dacia. Un crossover care vine cu un plus urias raportat la vechea generatie.

VIDEO FOTO Cum arata noile modele Dacia Logan si Sandero. Dispar motorizarile diesel, dar apar progrese evidente la design si este mai multa tehnologie pe masini

Dacia se afla intr-un an greu, dar si memorabil, fiindca vanzarile europene au scazut cu 40%, dar compania a anuntat si ca va lansa un model electric. Acum, Dacia lanseaza oficial si noile generatii ale modelelor Logan, Sandero si Sandero Stepway, iar momentul este unul special. Masinile utilizeaza o platforma tehnica mai moderna din grupul Renault, dispar din gama motorizarile diesel la aceste modele, designul este ameliorat si Dacia spera sa atraga si clienti mai tineri. in articol puteti vedea cum arata cea de-a treia generatie a Logan si Sandero.

Cum arata noile modele Dacia

Dacia si-a prezentat noile modele:Logan, Sandero si Sandero Stepway! Construite pe o platforma noua, cele trei modele ofera noi dotari, noi motorizari si o varianta noua de transmisie. Lorena Burlacu. Return to index of stories.

FOTO VIDEO Revolutia de la Dacia. Noutatile cu care vor veni Logan, Sandero si Sandero Stepway

Cu progrese evidente de design, constructorul de la Mioveni a lansat noile modele Logan, Sandero si Sandero Stepway la care au disparut motoarele diesel, dar au fost implementate dotari de siguranta de ultima generatie.

Noile Dacia Logan si Sandero 2021

Design exterior fabulos. Sisteme multimedia exceptionale. Spatiu interior extins. Tinuta de drum si confort in progres. De fapt, noile Dacia Logan si Sandero 2021 au progresat la aproape toate capitolele, cu o.

VIDEO Tot ce trebuie sa stii despre noua Dacia Sandero

Dacia Sandero este unul dintre cele mai bine vandute modele Dacia pe piata europeana. Ce aduce nou a treia generatie?.

Cele mai frumoase femei trecute de 50 de ani. 8 doamne care arata traznet, chiar si la asemenea varste

Unele dintre vedetele trecute de 50 de ani, arata din ce in ce mai bine, desi au mai mult de o jumatate de secol de viata. Ele se situeaza in topurile celor mai atragatoare si dorite femei din lume. Cateva dintre acestea chiar mai bine decat femeile de 30 de ani. Iata 8 doamne care .

Firma IT: Care sunt cele mai importante softuri pentru IMM-uri in perioada urmatoare

Digitalizarea a fost instrumentul suport care, in ultima jumatate de an, a facut ca numeroase companii sa isi mentina afacerile pe linia de plutire. Companiile mici si mijlocii au fost cele mai deschise la a adopta noi solutii tehnologice, arata analiza unei firme IT romanesti.

Cele mai usoare 3 retete de cartofi copti cu usturoi si branza cu mucegai

Daca nu stii ce sa mai pregatesti la cina pentru cei dragi, iata cele mai usoare trei retete de cartofi copti cu usturoi si branza cu mucegai. Retete usoare de cartofi copti cu usturoi si branza cu mucegai Esti in pana de idei si nu ai habar ce sa mai pregatesti bun pentru cei dragi? .

Cele mai toxice alimente din comert. Toti romanii trebuie sa stea departe de ele, mai ales copiii

Medicii si specialistii in nutritie au un avertisment dur pentru populatie. Potrivit acestora, rafturile magazinelor sunt pline de adevarate bombe pentru sanatate. Iata care sunt cele mai toxice alimente din comert. Romanii trebuie sa stea departe de ele, mai ales copiii. Cele mai toxice alimente din comert. Lista produselor de care romanii trebuie sa stea .

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )