Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cum o cheama pe fiica Elenei Basescu.

România Liberă România Liberă,
Cum o cheama pe fiica Elenei Basescu.

Elena Basescu a anuntat, pe Facebook, ca pe fiica ei o va chema Sofia Anais. Motivul pentru care europarlamentarul si Bogdan Ionescu au ales acest nume este pentru ca in apropierea nasterii este Sfanta Sofia, pe bunica lui Traian Basescu o chema Sofia, iar Anais i-a placut sotului ei. La un an de la casatorie, am primit cel mai frumos cadou posibil: o minune de copil pe nume Sofia Anais. Sofia a fost alegerea mea, pentru ca pe 17 septembrie se sarbatoreste Sfanta Sofia si trebuia sa nasc in . continuă pe România Liberă

PRIMA declaratie a Elenei Basescu dupa NASTERE: Cel mai frumos sentiment pe care il ...

Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, a marturisit, pe Facebook, despre nastere, ca este cel mai frumos sentiment pe care il poate avea o femeie. Cel mai frumos sentiment pe care il poate avea o femeie. Ii multumesc lui Dumnezeu!, a scris europarlamentarul pe reteaua de socializare. Prima fotografie a lui Traian Basescu cu nepoata: Cu mine seamana Elena Basescu a nascut, duminica, in jurul orei 03. 30, o fetita de 2,7 kilograme. Parintii nu au anuntat care va .

PRIMA declaratie a Elenei Basescu dupa NASTERE: Cel mai frumos cadou posibil.

Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, a marturisit, pe Facebook, despre nastere, ca a primit cel mai frumos cadou posibil la un an de la casatorie. La un an de la casatorie, am primit cel mai frumos cadou posibil: o minune de copil pe nume Sofia Anais. Sofia a fost alegerea mea, pentru ca pe 17 septembrie se sarbatoreste Sfanta Sofia si trebuia sa nasc in jurul acestei date. Dar este si un nume cu o semnificatie foarte puternica pentru familia noastra, Sofia a fost .

Medic: Fetita Elenei Basescu a tipat si a fost roz la nastere. Nu exista risc de complicatii

Medicul care a asistat-o la nastere pe Elena Basescu a declarat, duminica, ca fetita acesteia a tipat la nastere si nu exista niciun pericol de complicatii. Pacienta s-a internat sambata in jurul orei.

Medic: Fetita Elenei Basescu a tipat si a fost roz la nastere. Nu exista risc de complicatii (VIDEO)

Medicul care a asistat-o la nastere pe Elena Basescu a declarat, duminica, ca fetita acesteia a tipat la nastere si nu exista niciun pericol de complicatii. Pacienta s-a internat sambata in jurul orei.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )