Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cum se duce batalia intre marii dezvoltatori pe cea mai atractiva piata din ECE

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cum se duce batalia intre marii dezvoltatori pe cea mai atractiva piata din ECE

Componentele ce tin de sustenabilitatea unei cladiri, precum certificarea energetica verde, oferirea unor servicii moderne care sa se plieze pe nevoile viitorului chirias, dar si inovatiile ce diferentiaza un proiect de altul sunt principalele directii. continuă pe Wall-Street Ro

Ziua neagra a Vaii Jiului: 26 de ani de la cea mai sangeroasa mineriada, cea care a prevestit declinul oraselor miniere

Se implinesc 26 de ani de la cea mai violenta mineriada pornita din Valea Jiului. Evenimente din iunie 1990 au lasat urme adanci asupra comunitatilor din sudul judetului Hunedoara, dar si numeroase semne de intrebare.

Romania, cea mai mare rata anuala negativa a inflatiei din Uniunea Europeana, in mai

In mai, Romania a inregistrat cea mai mare inflatie negativa in randul celor 28 de state membre ale Uniunii Europene, cu o rata de minus 3%, fata de minus 2,6% in aprilie, arata datele publicate joi de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Pentru ce tipuri de investitii Romania este cea mai atractiva piata din Europa Centrala si de Est

Investitiile in soatiile de birouri din Bucuresti fac din Romania cea mai atractiva piata din Europa Centrala si de Est ECE) pe acest sector. in 2015, Capitala a inregistrat cea mai mare suprafata de metri patrati inchiriati din regiune, cu exceptia Varsoviei .

VIDEO Cea mai proasta gluma din lume. Ce a patit un suporter turc care se uita la meciul echipei sale de la Euro 2016

Ce i s-a intamplat unui suporter turc la meciul nationalei sale contra Croatiei poate candida la cea mai proasta gluma a momentului.

Masura antifumat: Ambalajele pachetelor de tigari vor purta cea mai urata culoare din lume (FOTO)

Oficialii britanici si australieni au intentia sa imprime pe pachetele de tigari culoarea numita Pantone 448C, aceasta fiind considerata cea mai urata culoare din lume. Masura gandita de.

Cea mai mare parte a investitiilor ASF - catre sectorul IT

Cea mai mare parte din cheltuielile de investitii, in bugetul de anul acesta, al Autoritatii de Supraveghere Financiara, merge catre sectorul IT, a spus, ieri, Mircea Ursache, vicepresedintele ASF.

O carte despre hrana cea mai inteligenta

Anca Alungulesei, expert in nutritie si trainer in alimentatie raw-vegan, a lansat de curand o carte despre hrana cea mai inteligenta pe care o putem alege, sucurile naturale presate la rece.

Cea mai buna placinta cu piersici

Am simplificat putin reteta de cea mai buna placinta cu piersici, in sensul ca am preferat sa cumparam aluatul si nu sa il preparam. Asadar, e vorba de un desert simplu, de sezon pentru a carui preparare nu ai nveoie de mai mult de o ora si un pic.

Silviu Grigorescu, Hanner: Pentru cumparatorii de locuinte, metri patrati sunt inca cea mai importanta unitate de masura

Diferenta mica de pret dintre unitatile noi si cele similare din blocuri vechi este data si de faptul ca piata priveste totul cantitativ, nu calitativ. Metri patrati inca sunt cea mai importanta unitate de masura, nimeni nu se intreaba daca acesti.

Informare meteo de canicula, disconfort termic si instabilitate atmosferica accentuata, pana sambata la ora 23, pentru cea mai mare parte a tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis joi o informare de canicula, disconfort termic si instabilitate atmosferica accentuata, valabila intre 17 iunie, ora 12 si 18 iunie, ora 23. Potrivit ANM,.

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2353 seconds )