Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum explica Ponta scandalul din USL: Au cantat sirenele la Cotroceni si nu ne-am pus ceara ...

România Liberă România Liberă,
Cum explica Ponta scandalul din USL: Au cantat sirenele la Cotroceni si nu ne-am pus ceara ...

Liderul PSD Victor Ponta a declarat, luni, despre conflictul din USL ca exista niste lucruri care s-au adunat in timp, dar ca, in principal, problema este legata de faptul ca au cantat prea mult sirenele de la Cotroceni si nu ne-am pus destula ceara in urechi ca sa nu le auzim, relateaza Mediafax. Sunt niste lucruri care s-au adunat in timp, dar cred ca principala problema a fost faptul ca au cantat prea mult sirenele de la Cotroceni si uneori nu ne-am pus destula ceara in urechi ca sa nu . continuă pe România Liberă

Casatoria din interes a ajuns la final. Cat va dura divortul din USL?.

Relatiile din USL au atins nivelul cel mai tensionat de la formarea aliantei, Victor Ponta si Crin Antonescu acuzandu-se reciproc de minciuna in privinta discutiilor din USL pe legea amnistiei. Pe acest fond, cei doi copresedinti ai Uniunii recunosc ca exista posibilitatea despartirii definitive, dar pe moment fiecare isi invita adversarul sa faca primul pas. Primul care a iesit ieri la atac a fost premierul Victor Ponta, care a afirmat ca liderul PNL Crin Antonescu ar fi sustinut legea .

Un nou conflict Ponta-Antonescu din cauza lui Rares Bogdan, propunerea PNL pentru sefia TVR.

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, luni, ca au existat unele discutii informale pentru ca omul de televiziune Rares Bogdan sa fie propus pentru sefia TVR, informeaza Mediafax. In legatura cu televiziunea, au existat niste discutii si se convenise, de principiu si din nou informal, nu printr-o vreo decizie a USL, sa propunem pe omul de televiziune, pe omul de presa, Rares Bogdan, a spus Antonescu. Liderul PNL a mentionat ca subiectul sustinerii lui Rares Bogdan la sefia TVR a fost .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )