Libnet.ro
UNICEF

20:15

Cum a influentat Roger Stone un martor, amenintndu-l cu moartea si facnd referire la filmul Nasul

Hotnews Hotnews,
 Cum a influentat Roger Stone un martor, amenintndu-l cu moartea si facnd referire la filmul Nasul

Roger Stone, un aliat al presedintelui american Donald Trump, este acuzat ca si-a amenintat un asociat invocand un personaj din filmul despre mafia italiana Nasul, pentru a-l opri din a depune marturie in investigatia condusa de procurorul special Robert Mueller, relateaza Reuters. Potrivit FBI, Stone l-a amenintat pe rand cu moartea, dar si ca ii va lua cainele. continuă pe Hotnews

VIDEO Roger Stone, aliatul lui Donald Trump, arestat n cadrul anchetei lui Mueller privind ingerintele Rusiei n alegerile din 2016

Roger Stone, consultant politic si aliatul presedintelui Donald Trump, a fost arestat vineri de FBI, fiind inculpat pentru sapte capete de acuzare, printre care pentru declaratii false si influentarea martorului, potrivit Reuters si BBC. Cum a influentat Roger Stone un martor, amenintandu-l cu moartea si facand referire la filmul Nasul.

Roger Stone a fost eliberat pe cautiune

Roger Stone, un aliat important al presedintelui SUA, Donald Trump, care se confrunta cu sapte capete de acuzare in cadrul anchetei privind alegerile prezidentiale din 2016, a fost eliberat pe cautiune, informeaza postul CBS Miami, citat de Mediafax.

Lobby-stul Roger Stone a fost arestat de FBI. Casa Alba neaga ca acesta ar avea vreo legatura cu Donald Trump

Inculparea de catre procurorul special Robert Mueller a lui Roger Stone, un vechi colaborator al lui Donald Trump, in ancheta referitoare la Rusia, nu are nicio legatura cu presedintele american sau cu Casa Alba,.

SUA: Roger Stone, un aliat al presedintelui Trump, a fost arestat de FBI. El a comunicat in trecut cu hackerul rus Guccifer 2.0, despre care s-a crezut initial ca este roman (VIDEO - MOMENTUL RETINERII)

Procurorul special Robert Mueller bifeaza o noua victorie in ancheta sa privind ingerintele rusesti in alegerile din Statele Unite. Roger Stone, un aliat al presedintelui Donald Trump, a fost arestat arestat.

Roger Stone, aliatul lui Donald Trump, arestat n cadrul anchetei lui Mueller privind ingerintele Rusiei n alegerile din 2016

Roger Stone, consultant politic si aliatul presedintelui Donald Trump, a fost arestat, fiind inculpat pentru sapte capete de acuzare, printre care pentru declaratii false si influentarea martorului, potrivit Reuters si BBC.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2698 seconds )