Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum isi propun Franta si ONU sa solutioneze criza imigrantilor si refugiatilor

România Liberă România Liberă,
Cum isi propun Franta si ONU sa solutioneze criza imigrantilor si refugiatilor

Ministrul francez de interne, Bernard Cazeneuve, si inaltul Comisar ONU pentru Refugiati UNHCR), Antonio Guterres, au cerut, miercuri, crearea urgenta de hotspoturi centre de primire si triere) in fata afluxului de imigranti si refugiati in Europa. continuă pe România Liberă

Criza imigrantilor copleseste Europa. Ce solutii exista pentru refugiati

In aprilie 2015, Uniunea Europeana incepea sa vorbeasca despre criza imigrantilor, dupa ce mai multe nave pline cu refugiati s-au scufundat in Marea Mediterana. in prezent, Europa inca se straduieste sa gaseasca o solutie la ceea ce este una dintre cele mai mari crize cu care s-a confruntat in istoria recenta.

Criza imigrantilor ia amploare. Imagini cutremuratoare in vecinatatea Romaniei

Criza imigrantilor, cea mai grava de la Al doilea Razboi Mondial, a ajuns in vecinatatea Romaniei. Autoritatile bulgare au mobilizat vehicule blindate la frontiera cu Macedonia, iar Austria va trimite la randul.

Presedintele Comisiei de Aparare din Senat, Marius Obreja, despre criza imigrantilor: Valul de refugiati ne-a depasit asteptarile

Presedintele Comisiei de Aparare din Senat, liberalul Marius Obreja, a vorbit astazi, la Adevarul Live, despre criza imigrantilor. Obreja a afirmat ca numarul de refugiati care traverseaza Marea Mediterana a intrecut cu mult estimarile europenilor, iar Europa pare sa nu poata face fata.

indemnul ONU pentru Europa in criza imigrantilor

Europa a fost indemnata de agentia ONU pentru Refugiati UNHCR) sa se uneasca pentru a face fata crizei imigrantilor, in urma haosului din weekend in Grecia, Macedonia si Serbia.

Criza imigrantilor continua in Europa. Sute de mii de oameni vor sa ajunga in Europa, din cauza saraciei si razboiului

Europa trebuie sa ofere un raspuns unitar la actuala criza a imigrantilor, cea mai grava de dupa cel de-al doilea razboi mondial. Mai multe tari europene sunt, in continuare, asaltate de mii de.

Klaus Iohannis si Gabriel Oprea, discutii despre criza imigrantilor

Vicepremierul Gabriel Oprea a fost in aceasta dupa-amiaza la Palatul Cotroceni. Potrivit surselor, Oprea a avut o discutie de 15 minute cu presedintele Klaus Iohannis despre problema imigrantilor. Comisiile.

Criza imigrantilor, in discutia comisiilor de politica externa si aparare ale Parlamentului

Comisiile parlamentare de politica externa, de aparare si Comisia Schengen vor discuta, in 8 septembrie, cu ministrii de Externe si Interne despre criza refugiatilor, pentru a stabili un punct de vedere al Parlamentului, au anuntat, miercuri, presedintii comsiilor, Laszlo Borbely si Petru Filip.

Declaratia DURA a unui oficial austriac privind criza imigrantilor

Ministrul austriac de externe, Sebastian Kurz, a calificat drept dezastru umanitar situatia imigrantilor care se indreapta spre Europa de Vest.

Ministrul austriac de externe: Criza imigrantilor, un dezastru umanitar

Ministrul austriac de externe, Sebastian Kurz, aflat luni in vizita la frontiera dintre Macedonia si Grecia, a calificat drept dezastru umanitar situatia imigrantilor care se indreapta spre Europa de Vest.

Criza imigrantilor, abordata la intalnirea dintre Merkel, Hollande si Porosenko

Cancelarul german Angela Merkel a adaugat pe agenda discutiilor cu Francois Hollande si Petro Prosenko si criza refugiatilor. intalnirea dintre cei trei demnitari de la Berlin este onsacrata intensificarii violentelor in Ucraina.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )