Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cum l-a ajutat Emil Boc pe medicul Mihai Lucan sa castige un milion de euro din inchirierea clinicii private

Adevărul Adevărul,
Cum l-a ajutat Emil Boc pe medicul Mihai Lucan sa castige un milion de euro din inchirierea clinicii private

Clinica privata a medicului Mihai Lucan, construita pe un teren al Primariei din centrul Clujului, este o afacere medicala cu un profit de circa 1 milion de euro pe an. Cu ajutorul primarului Emil Boc, Lukmed a devenit si o buna afacere imobiliara: clinica va castiga 1 milion de euro in urmatorii 10 ani dintr-un contract de inchiriere incheiat recent. continuă pe Adevărul

EXCLUSIV Cum l-a ajutat Emil Boc pe medicul Mihai Lucan sa castige 1 milion de euro din inchirierea clinicii private

Clinica privata a medicului Mihai Lucan, construita pe un teren al Primariei din centrul Clujului, este o afacere medicala cu un profit de circa 1 milion de euro pe an. Cu ajutorul primarului Emil Boc, Lukmed a devenit si o buna afacere imobiliara: clinica va castiga 1 milion de euro in urmatorii 10 ani dintr-un contract de inchiriere incheiat recent.

Interceptari spectaculoase cu medicul Mihai Lucan si o femeie: in afara de relatia noastra a mai picat ceva la mana lor?

Noi detalii ies la ieala despre doctorul Mihai Lucan. Lucan a fost interceptat intr-o serie de stenograme incendiare. Una dintre ele este o discutie pe care medicul Mihai Lucan o are cu o femeie,.

Emil Boc neaga toate acuzatiile privind relatia cu medicul Mihai Lucan: Am platit toate interventiile si la institutul de stat si cel privat (VIDEO)

Primarul Clujului, Emil Boc, a fost prins la randul sau in valul de acuzatiile si dezvaluri aparute in spatiul public dupa deschiderea de catre DIICOT a unui dosar penal pe numele medicului.

UPDATE Emil Boc nu s-a prezentat la DIICOT, unde ar fi trebuit sa fie audiat in dosarul medicului Mihai Lucan / Boc: Nu am primit nicio citatie

Primarul municipiului Cluj Napoca, Emil Boc, nu s-a prezentat joi la sediul DIICOT pentru a fi audiat in dosarul in care medicul Mihai Lucan este acuzat de delapidare. Emil Boc a fost chemat joi la DIICOT pentru a da o declaratie in acest dosar, insa primarul nu a venit, astfel incat este posibil ca el sa fie citat cu mandat de aducere, potrivit Agerpres. 18 Nu am primit nici o citatie din partea DIICOT, a declarat Emil Boc, potrivit unui comunicat de presa al Primariei Cluj-Napoca.

Emil Boc nu s-a prezentat la DIICOT, unde trebuia sa fie audiat in dosarul medicului Mihai Lucan. Procurorii ar putea emite mandat de aducere

Primarul municipiului Cluj Napoca, Emil Boc, nu s-a prezentat joi la sediul DIICOT pentru a fi audiat in dosarul in care medicul Mihai Lucan este acuzat de delapidare. Emil Boc a fost chemat joi la DIICOT pentru a da o declaratie in acest dosar, insa primarul nu a venit, astfel incat este posibil ca el sa fie citat cu mandat de aducere, potrivit Agerpres.

Vlad Voiculescu, DEZVALUIRI INCENDIARE in dosarul medicului Mihai Lucan

Fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu sustine ca medicul Mihai Lucan avea informatori in minister, iar relatia cu ministrul Florian Bodog era una privilegiata. Mai mult, Voiculescu spune ca rdqu.

Ministrul Florian Bodog, audiat ca martor in dosarul medicului Mihai Lucan

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a fost audiat in calitate de martor, joi seara, la DIICOT, in dosarul in care medicul Mihai Lucan este acuzat de delapidare, potrivit Agerpres .

Emil Boc, citat la DIICOT in dosarul chirurgului Mihai Lucan. Ar putea fi adus cu mandat

Fostul premier, Emil Boc, nu s-a prezentat inca la DIICOT, unde a fost chemat pentru a fi audiat in dosarul in care chirurgului Mihai Lucan este acuzat de delapidarea Institutului Renal de la Cluj-Napoca. El ar putea sa fie adus cu mandat.

Emil Boc, citat la DIICOT in dosarul chirurgului Mihai Lucan. Ce politicieni mai sunt asteptati la Parchet

Fostul premier, Emil Boc, nu s-a prezentat inca la DIICOT, unde a fost chemat pentru a fi audiat in dosarul in care chirurgului Mihai Lucan este acuzat de delapidarea Institutului Renal de la Cluj-Napoca. El ar putea sa fie adus cu mandat. in acelasi dosar vor fi audiati ca martori si ministrul Florian Bodog, dar si fostul demnitar Vasile Dancu.

Fiul si ginerele lui Mihai Lucan, audiati timp de cateva ore la DIICOT

Ciprian Valerian Lucan si Mihai Sabin Magureanu, fiul, respectiv ginerele medicului Mihai Lucan, au fost audiati vineri de procurorii DIICOT timp de peste patru ore, scrie News. ro. Fiul si ginerele lui Lucan nu au vrut sa faca nicio declaratie la iesirea de la audieri, spunandu-le jurnalistilor sa se adreseze Biroului de presa al DIICOT. Ei au sustinut ca nu pot face declaratii intrucat este o ancheta in curs.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )