Libnet.ro
UNICEF

23:15

Cum poate Guvernul sa absoarba mai multe fonduri europene

Adevărul Adevărul,
Cum poate Guvernul sa absoarba mai multe fonduri europene

Camera de Comert Americana in Romania AmCham Romania) a elaborat o serie de recomandari pentru Guvern in ceea ce priveste cresterea eficientei in absorbtia de fonduri europene, in contextul in care Uniunea Europeana a adoptat recent Acordul de Parteneriat cu Romania, pentru accesarea fondurilor structurale si de investitii puse la dispozitia statelor membre. continuă pe Adevărul

Pregatire suplimentara pentru examenul de bacalaureat, pe fonduri europene

Procentul tot mai scazut la bacalaureat din ultimii ani, ii determina pe responsabilii din invatamant sa ia masuri astfel incat elevii sa poata trece peste acest examen. La Mehedinti, cu fonduri europene, elevii vor beneficia de pregatire suplimentara pentru bacalaureat.

Antonya Laszlo, trimisa in judecata pentru nereguli cu fonduri europene

Procurorii Direc and tiei Na and tionale Anticorup and tie DNA) Targu Mures au dispus astazi trimiterea in judecata, in stare de libertate, a Antonyei Laszlo, invinuita de inselaciune si de obtinerea pe nedrept a unor fonduri europene, prejudiciul fiind estimat la peste 160. 000 lei.

Hidrocentrala de la Tarnita, proiect de un miliard de euro, va fi scutita de mai multe taxe. Chinezii de la Sinohydro inca se lasa asteptati

Hidro Tarnita, firma care va administra viitoarea hidrocentrala pe pompaj de la Tarnita-Lapusesti, proiect de peste 1 miliard de euro, va fi scutita de mai multe taxe si tarife, iar unitatea de productie a electricitatii va fi declarata de interes strategic national.

Un incendiu puternic a izbucnit intr-un bloc din Sfantu Gheorghe: Mai multe apartamente au fost afectate

Un incendiu puternic a izbucnit, in noaptea de marti spre miercuri, in scara unui bloc din Sfantu Gheorghe, fiind afectate mai multe apartamente, informeaza Mediafax. Flacarile au izbucnit sub scara unui bloc cu.

CATD opreste apa in mai multe blocuri din Targoviste

Mai multe blocuri din cartierul targovistean micro 6 vor ramane, maine, fara apa. Compania de Apa Targoviste-Dambovita anunta intreruperea furnizarii apei potabile, intre orele 08:30 - 16:00, la blocurile: 19; 55; 60; de la 64 la 69; 74; 78; 79; 80, pentru efectuarea unor lucrari programate la retelele de apa.

Ploiesti: Barbatul acuzat ca si-a ucis sotia cu mai multe lovituri de cutit, arestat preventiv

Barbatul acuzat ca si-a ucis sotia cu mai multe lovituri de cutit, trupul acesteia fiind gasit luni dimineata pe o strada din Ploiesti, a fost arestat preventiv de Tribunalul Prahova. Simona 31 de ani) si.

Ploiesti: Barbatul acuzat ca si-a ucis sotia cu mai multe lovituri de cutit, arestat preventiv

Barbatul acuzat ca si-a ucis sotia cu mai multe lovituri de cutit, trupul acesteia fiind gasit luni dimineata pe o strada din Ploiesti, a fost arestat preventiv de Tribunalul Prahova, scrie.

Barbatul cu cele mai multe piercing-uri din lume nu a fost lasat sa intre in Dubai, fiind suspectat ca practica magia neagra

Barbatul cu cele mai multe piercing-uri din lume, Rolf Buchholz, nu a fost lasat sa intre in Dubai, desi avea o reprezentatie de sustinut intr-un club de noapte din emiratul arab, scrie BBC News. Germanului, cu.

Peste 15.200 de locuri de munca, disponibile luni. Cele mai multe sunt in Cluj, Prahova si Bucuresti

Peste 15. 200 de locuri de munca sun disponibile, luni, la nivel national, informeaza un comunicat al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe joburi sunt Bucuresti, Cluj si Prahova.

Republica Moldova a castigat cele mai multe medalii la Campionatul Uniunii Europene de box

Evolutie remarcabila pentru lotul Moldovei la Campionatul Uniunii Europene de box. Lotul condus de Petru Caduc a revenit in tara cu 6 medalii, doua de aur si patru de bronz.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )