Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cum prepari cea mai buna inghetata parfait din ingrediente naturale

Adevărul Adevărul,
Cum prepari cea mai buna inghetata parfait din ingrediente naturale

Pentru ca tot a venit vara si caldura ne da peste cap, o inghetata buna e tot ce ne lipseste cand temperatura din termometre creste peste masura. Dar cea mai buna inghetata, din ingrediente naturale, o putem prepara chiar noi, acasa. continuă pe Adevărul

Lira sterlina se indreapta spre cea mai buna zi din ultimii sapte ani

Lira sterlina s-a apreciat astazi dupa ce sondajele de opinie au trecut in favoarea ramanerii Marii Britanii in Uniunea Europeana, imbunatatind sentimentul de risc si trimitand yenul, o moneda de refugiu, in scadere abrupta, transmite Reuters.

Entuziasm pe burse si pe pietele valutare dupa sondajele privind Brexitul din weekend: Lira sterlina se indreapta spre cea mai buna zi din ultimii sapte ani

Investitorii au reactionat dupa ce trei dintre cele sase sondaje de opinie publicate in weekend au aratat o schimbare a trendului spre ramanerea Regatului Unit in UE, unele indicand drept factor uciderea saptamana trecuta a parlamentarei pro-europene Jo Cox.

FOTO Mii de oameni s-au distrat pe muzica anilor 80 si 90 la cea mai mare petrecere retro din Transilvania

Cea de a treia editie We Love Retro din cadrul Transylvania Music Event a stabilit un nou record de audienta in Sala Polivalenta Cluj-Napoca. Mii de oameni - a fost avansata cidra de peste 10. 000 de petrecareti - au cantat si s-au bucurat pe muzica anilor 80 si 90 alaturi de Bonnie Tyler, Smokie, Semnal M, E-Type, Dr Alban, Mr President si No Mercy.

Cea mai mare greseala a lui Iordanescu: 225 de minute pe banca pentru Sanmartean

Anghel Iordanescu s-a trezit in al 12-lea ceas si l-a introdus pe teren pe Lucian pe Sanmartean abia in ultima repriza pe care Romania a avut ocazia sa o joace la EURO 2016, in opinia noastra aceasta a fost cea mai mare eroare, fie ea una intentionata sau nu,a selectionerului.

FOTO: Cea mai in varsta sustinatoare a tricolorilor, o femeie de 90 de ani

O romanca de aproape 90 de ani ar putea fi cea mai in varsta sustinatoare a echipei nationale a Romaniei, la Campionatul European de fotbal, informeaza UEFA, pe Twitter.

Euro 2016 Sorin Cartu: Imi fac dusmani, dar spun ca e cea mai modesta echipa a Romaniei incepand din 1970

Romania mai are de disputat o partida in faza grupelor de la Euro 2016, tricolorii urmand sa intalneasca Albania duminica, 19 iunie, de la ora 22:00). O victorie i-ar putea duce pe tricolori in optimile competitiei din Franta. Chestionat pe marginea prestatiei Romaniei de pana acum, Sorin Cartu a fost direct: Imi fac dusmani, dar spun ca e cea mai modesta echipa a Romaniei incepand din 1970.

Povestea Elisabetei, cea mai frumoasa fiica a Reginei Maria. A fost un copil egoist, o tanara foarte capricioasa, o femeie divortata si nefericita

Elisabeta, cea mai frumoasa dintre fiicele Reginei Maria, a ajuns, in urma casatoriei cu George I, Regina Greciei. Frumusetea nu i-a asigurat nici o casnicie fericita, nici implinirea. A divortat de rege si a trait modest, lucrand ca profesoara de pian, in exil.

Recordul Penibilului: A avut loc cea mai tampita nunta din lume. Fericitul eveniment a avut 5000 de invitati si miri atipici (VIDEO + FOTO)

Cea mai tampita nunta din lume a avut loc in India, unde doi caini si-au jurat iubire vesnica. La evenimentul de seama au participat 5000 de persoane, acestia petrecand.

Romania, cea mai mare crestere a costului orar cu forta de munca din UE, in primul trimestru

Romania a inregistrat, in primul trimestru, cea mai mare crestere a costului orar cu forta de munca din Uniunea Europeana, de 10,4% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Hai acasa!. Imaginile zilei la Lyon: Tricolorii, surprinsi in gara asteptand trenul. Optimile le vor vedea din fata televizorului (VIDEO)

Romanii s-au saturat de nemultumirile create de Natioanala Romanie si au decis ca cea mai buna metoda pentru a trece peste aceasta dezamagirea este aceea de a face haz de necaz. Un filmulet.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )