Libnet.ro
UNICEF

16:31

FOTO: Cea mai in varsta sustinatoare a tricolorilor, o femeie de 90 de ani

România Liberă România Liberă,
FOTO: Cea mai in varsta sustinatoare a tricolorilor, o femeie de 90 de ani

O romanca de aproape 90 de ani ar putea fi cea mai in varsta sustinatoare a echipei nationale a Romaniei, la Campionatul European de fotbal, informeaza UEFA, pe Twitter. continuă pe România Liberă

Povestea Elisabetei, cea mai frumoasa fiica a Reginei Maria. A fost un copil egoist, o tanara foarte capricioasa, o femeie divortata si nefericita

Elisabeta, cea mai frumoasa dintre fiicele Reginei Maria, a ajuns, in urma casatoriei cu George I, Regina Greciei. Frumusetea nu i-a asigurat nici o casnicie fericita, nici implinirea. A divortat de rege si a trait modest, lucrand ca profesoara de pian, in exil.

Recordul Penibilului: A avut loc cea mai tampita nunta din lume. Fericitul eveniment a avut 5000 de invitati si miri atipici (VIDEO + FOTO)

Cea mai tampita nunta din lume a avut loc in India, unde doi caini si-au jurat iubire vesnica. La evenimentul de seama au participat 5000 de persoane, acestia petrecand.

Euro 2016 Sorin Cartu: Imi fac dusmani, dar spun ca e cea mai modesta echipa a Romaniei incepand din 1970

Romania mai are de disputat o partida in faza grupelor de la Euro 2016, tricolorii urmand sa intalneasca Albania duminica, 19 iunie, de la ora 22:00). O victorie i-ar putea duce pe tricolori in optimile competitiei din Franta. Chestionat pe marginea prestatiei Romaniei de pana acum, Sorin Cartu a fost direct: Imi fac dusmani, dar spun ca e cea mai modesta echipa a Romaniei incepand din 1970.

Romania, cea mai mare crestere a costului orar cu forta de munca din UE, in primul trimestru

Romania a inregistrat, in primul trimestru, cea mai mare crestere a costului orar cu forta de munca din Uniunea Europeana, de 10,4% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Romania, cea mai mare rata anuala negativa a inflatiei din Uniunea Europeana, in mai

In mai, Romania a inregistrat cea mai mare inflatie negativa in randul celor 28 de state membre ale Uniunii Europene, cu o rata de minus 3%, fata de minus 2,6% in aprilie, arata datele publicate joi de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Pentru ce tipuri de investitii Romania este cea mai atractiva piata din Europa Centrala si de Est

Investitiile in soatiile de birouri din Bucuresti fac din Romania cea mai atractiva piata din Europa Centrala si de Est ECE) pe acest sector. in 2015, Capitala a inregistrat cea mai mare suprafata de metri patrati inchiriati din regiune, cu exceptia Varsoviei .

VIDEO Cea mai proasta gluma din lume. Ce a patit un suporter turc care se uita la meciul echipei sale de la Euro 2016

Ce i s-a intamplat unui suporter turc la meciul nationalei sale contra Croatiei poate candida la cea mai proasta gluma a momentului.

FOTO Mii de oameni s-au distrat pe muzica anilor 80 si 90 la cea mai mare petrecere retro din Transilvania

Cea de a treia editie We Love Retro din cadrul Transylvania Music Event a stabilit un nou record de audienta in Sala Polivalenta Cluj-Napoca. Mii de oameni - a fost avansata cidra de peste 10. 000 de petrecareti - au cantat si s-au bucurat pe muzica anilor 80 si 90 alaturi de Bonnie Tyler, Smokie, Semnal M, E-Type, Dr Alban, Mr President si No Mercy.

Cea mai politicoasa utilizatoare Google! O bunica a devenit celebra, dupa ce a folosit te rog/ multumesc in cautarile sale pe Internet (FOTO)

O bunica in varsta de 86 de ani din Marea Britanie a devenit celebra in randul internautilor, dupa ce a folosit te rog/ multumesc in cautarile sale pe.

Distructiva incalzire globala: luna mai a fost cea mai calduroasa din ultimul secol

Clima noastra e intr-o continua si rapida schimbare, dar din pacate nu intr-un sens pozitiv. NASA a confirmat ca luna mai a acestui an a fost cea mai calduroasa, inca de cand pastram evidenta temperaturilor. Anormalul este noul normal, a spus David Carlson de laWorld Climate Research Programme,care a contribuit la colectarea datelor. Din punctul [].

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )