Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cum au reactionat Statele Unite in urma aflarii deciziei Frantei de a suspenda livrarea navei de razboi de tip Mistral

Adevărul Adevărul,
Cum au reactionat Statele Unite in urma aflarii deciziei Frantei de a suspenda livrarea navei de razboi de tip Mistral

Statele Unite ale Americii au salutat miercuri, prin vocea purtatorului de cuvant Departamentului de Stat, decizia inteleapta a Frantei de a suspenda livrarea primei nave de razboi de tip Mistral Rusiei, relateaza Agence France Presse AFP). continuă pe Adevărul

Cum a reactionat administratia americana in urma aflarii deciziei Frantei de a suspenda livrarea navei de razboi de tip Mistral

Statele Unite ale Americii au salutat miercuri, prin vocea purtatorului de cuvant Departamentului de Stat, decizia inteleapta a Frantei de a suspenda livrarea primei nave de razboi de tip Mistral Rusiei, relateaza Agence France Presse AFP).

Reactia administratiei americane la decizia Frantei de a suspenda livrarea navei de razboi de tip Mistral

Statele Unite ale Americii au salutat, miercuri, prin vocea purtatorului de cuvant al Departamentului de Stat, decizia inteleapta a Frantei de a suspenda livrarea primei nave de razboi de tip Mistral Rusiei, relateaza Agence France Presse AFP).

Senatorii americani John McCain si Robert Menendez vor ca Statele Unite si NATO sa inarmeze Ucraina

Presedintele Comisiei pentru Afaceri Externe a Senatului, democratul Robert Menendez, a afirmat duminica faptul ca Statele Unite si NATO ar trebui sa furnizeze arme Ucrainei pentru a putea face separatistilor si invaziei ruse, idee sustinuta si de republicanul John McCain, potrivit agentiei Reuters.

Barack Obama, dupa decapitarea unui alt jurnalist american: Statul Islamic nu poate intimida Statele Unite

Presedintele american, Barack Obama, a declarat miercuri, dupa ce a fost publicata filmarea cu decapitarea unui al doilea jurnalist american, ca Statele Unite nu se vor lasa intimidate de gruparea Statul Islamic, noteaza AFP.

Barack Obama: Statele Unite nu se vor lasa intimidate de gruparea Statul Islamic

Presedintele american Barack Obama a declarat, miercuri, ca Statele Unite nu se vor lasa intimidate de gruparea Statul Islamic, dupa decapitarea unui al doilea jurnalist american, revendicata de insurgentii.

Barack Obama: Statele Unite nu se vor lasa INTIMIDATE de gruparea Statul Islamic

Presedintele american, Barack Obama, a declarat miercuri ca Statele Unite nu se vor lasa intimidate de gruparea Statul Islamic, dupa decapitarea unui al doilea jurnalist american, revendicata de insurgentii islamisti.

VIDEO Barack Obama: Statele Unite nu se vor lasa INTIMIDATE de gruparea Statul Islamic

Presedintele american, Barack Obama, a declarat miercuri ca Statele Unite nu se vor lasa intimidate de gruparea Statul Islamic, dupa decapitarea unui al doilea jurnalist american, revendicata de insurgentii islamisti.

Un celebru prezentator TV din Statele Unite a fost impuscat mortal de ginerele sau

Scott Rogers, un celebru prezentator TV din Statele Unite a fost impuscat mortal, in aceasta saptamana, chiar de ginerele sau, relateaza NBCNews. Rogers, in varsta de 52 ani, a fost impuscat in cap,.

Statele Unite au efectuat noi atacuri aeriene in nordul Irakului

Statele Unite ale Americi au efectuat noi atacuri aeriene in nordul Irakului. De aceasta data, raidul americanilor a vizat un baraj strategic al gruparii Statul Islamic din orasul Mosul. Fortele armate ale SUA au.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )