Libnet.ro
UNICEF

20:45

Cum s-a schimbat in ultimii doi ani viata fiului de preot din Barlad care a facut senzatie pe scena de la Vocea Romaniei

Adevărul Adevărul,
Cum s-a schimbat in ultimii doi ani viata fiului de preot din Barlad care a facut senzatie pe scena de la Vocea Romaniei

Ionut Bigea 23 ani), barladeanul care a renuntat la uniforma de dascal bisericesc pentru costumul de scena, si-a schimbat radical viata dupa evolutia pe scena de la Vocea Romaniei. continuă pe Adevărul

Piata imobiliara din Statele Unite, la cel mai ridicat nivel din ultimii 8 ani

Americanii si-au majorat achizitiile de case noi in luna aprilie pana la cel mai ridicat nivel din ultimii opt ani, iar preturile au atins un nivel record, o noua dovada ca ritmul de crestere al economiei americane a accelerat in cel de-al doilea trimestru, transmite Reuters, citata de Agerpres.

Antrenorul Ion Viorel, suspendat doi ani din fotbal pentru aranjarea de meciuri la pariuri: Este rezultatul unor legaturi de tip mafiot intre FRF si PSD

Antrenorul echipei de fotbal Gloria Buzau, Viorel Ion, care este si candidat al PSRo la Primaria Buzau, a fost suspendat din sport pentru doi ani pentru trucarea unor meciuri in scopul aranjarii pariurilor sportive. Ion sustine ca este o victima si acuza existenta unor legaturi de tip mafiot intre conducerea FRF, prin Gabriel Bodescu si liderul PSD Buzau, Marcel Ciolacu.

Antrenorul Gloriei Buzau, Ion Viorel, a primit suspendare pe doi ani in scandalul blaturilor

Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal a decis miercuri sanctiuni dure in dosarul in care Gloria a fost acuzata ca ar fi aranjat zece meciuri pentru castiguri la pariuri. Antrenorul principal Viorel Ion, candidatul PSRo la Primaria Buzaului, si secunzii Romica Bunica si Marian Rosu au fost scosi in afara fotbalului pentru urmatorii doi ani, iar fiecare a primit cate o amenda de 2 miliarde de lei vechi.

Hackerul roman Guccifer a pledat vinovat in SUA si risca cel putin doi ani de inchisoare

Hackerul roman Guccifer va petrece cel putin doi ani dupa gratii dupa ce a pledat vinovat miercuri dimineata ca a spart conturile de email ale familiei Bush si ale altor personalitati importante si pentru furt de identitate, relateaza Associatred Press.

Un bancher rus a fost condamnat in SUA la doi ani si jumatate de inchisoare pentru SPIONAJ

Un bancher rus arestat in Statele Unite pentru spionaj in favoarea Moscovei a fost condamnat miercuri de un tribunal american la doi ani si jumatate de inchisoare.

Sorin Frunzaverde, condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu suspendare

Fostul presedinte al CJ Caras-Severin, Sorin Frunzaverde PNL), a fost condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru folosire a influentei in vederea obtinerii unui folos necuvenit, in dosarul vizand alegerile prezidentiale din 2014, transmite Mediafax.

Sorin Frunzaverde scapa de inchisoare: Fostul presedinte al CJ Caras-Severin, condamnat la doi ani cu suspendare

Fostul presedinte al CJ Caras-Severin, Sorin Frunzaverde PNL), a fost condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru folosirea influentei in vederea obtinerii unui folos necuvenit, i.

Sorin Frunzaverde, condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu suspendare in dosarul alegerilor prezindentiale din 2014

Fostul liberal Sorin Frunzaverde a fost condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu suspendare, in dosarul privind alegerile prezidentiale din 2014. Judecatorii au mentinut sentinta data de Tribunalul Caras -.

FOTBAL. Mircea Lucescu a semnat un contract pe doi ani cu Zenit Sankt Petersburg

Cunoscutul antrenor roman Mircea Lucescu a semnat un contract pe doi ani, cu optiune pentru un sezon suplimentar, cu echipa rusa de fotbal Zenit Sankt Petersburg.

O tanara, operata de 53 de ori in ultimii 4 ani, dupa ce s-a infectat intr-un spital din Romania

O tanara a trecut prin momente cumplite, dupa ce a fost infectata in spital. Ana-Maria Strat, in varsta de 21 de ani, din Vrancea, a suferit o interventie in anul 2012, o angiografie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1953 seconds )