Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cum se sinucid stirile false. Cazul Dragnea

Adevărul Adevărul,
Cum se sinucid stirile false. Cazul Dragnea

In care incercam sa gasim un numitor comun intre Brexit, alegerea presedintelui Trump, condamnarea lui Liviu Dragnea si tentativa sa de anulare a sentintei, ordonanta 13 si legea gratierii, Dan Andronic, comisia parlamentara de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009 si arhiva SIPA. Iar acest numitor comun sunt stirile false. continuă pe Adevărul

Cum se sinucid stirile false. Cazul Dragnea si altele

In care incercam sa gasim un numitor comun intre Brexit, alegerea presedintelui Trump, condamnarea lui Liviu Dragnea si tentativa sa de anulare a sentintei, ordonanta 13 si legea gratierii, Dan Andronic, comisia parlamentara de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009 si arhiva SIPA. Iar acest numitor comun sunt stirile false.

Cum recunoastem si cum combatem stirile false. Totul despre fenomenul Fake News in Romania

Fake News, un concept relativ putin folosit pana in urma cu cativa ani, a devenit o provocare pentru furnizorii de informatii corecte din intreaga lume. Mass-media si retelele de socializare sunt invadate de stiri false furnizate sub masca unor fapte, situatii sau evenimente adevarate. Fenomenul a devenit si in Romania un urmas al propagandei si dezinformarii.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )