Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cum vede BNR riscul de contagiune in criza din Ucraina: cat s-ar deprecia leul in cazul unui soc

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cum vede BNR riscul de contagiune in criza din Ucraina: cat s-ar deprecia leul in cazul unui soc

Ce s-ar intampla cu piata financiara locala daca criza din Ucraina s-ar agrava? BNR a a realizat cateva simulari si a evaluat efectul unui soc de contagiune asupra cursului de schimb, dobanzilor si primei de risc. Aflati din calculele bancii centrale. continuă pe Wall-Street Ro

Criza din Ucraina a crescut traficul aerian din Romania cu pana la 30%, iar veniturile ROMATSA cu 5%

Criza din Ucraina a dus la cresterea traficului aerian cu maximum 30%, insa amplificarea activitatii nu s-a reflectat in veniturile ROMATSA,.

Directorul ROMATSA: Criza din Ucraina a crescut traficul aerian din Romania cu pana la 30%, iar veniturile ROMATSA cu 5%

Criza din Ucraina a dus la cresterea traficului aerian cu maxim 30%, in timp ce veniturile ROMATSA au avansat cu doar 5% fata de anul trecut, a declarat Fanica Carnu, directorul general adjunct ROMATSA.

Statistici sumbre in regiune: piata constructiilor din Ucraina se va prabusi in acest an. Cum sunt afectati exportatorii romani?

Piata constructiilor din Ucraina va inregistra in acest an cea mai mare scadere din ultimii ani, dupa ce in anul 2011, raporta o crestere de aproape 20%, evolutie surprinzatoare in regiune, mai ales ca piata din Romania s-a aflat in scadere din anul.

Traficul aerian din Romania a crescut cu 30%, pe fondul conflictului din Ucraina

Traficului aerian din Romania a crescut cu maxim 30% pe fondul conflicului din Ucraina. Totusi, cresterea traficului aerian nu s-a reflectat si in veniturile ROMATSA, care au avansat cu doar 5% fata de anul trecut, a declarat Fanica Carnu, directorul general adjunct ROMATSA.

Ce se intampla cu politicienii CORUPTI din Ucraina. Strada incepe sa isi faca singura DREPTATE

Provocarea Galeata cu gheata s-a transformat in provocarea Cosul de gunoi in Ucraina. Astfel, politicienii despre care se crede ca sunt corupti sunt luati pe sus de ucraineni si aruncati intr-un.

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )