Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cum va fi vremea de Revelion. Prognoza meteo pana pe 5 ianuarie.

România Liberă România Liberă,
Cum va fi vremea de Revelion. Prognoza meteo pana pe 5 ianuarie.

Dupa un Craciun fara zapada, urmeaza un Revelion ploios. Nu va fi exagerat de frig, iar in unele zone este posibil sa ninga. Astfel, am putea vedea cativa fulgi de zapada in Transilvania, Crisana, Oltenia si in zonele montane, potrivit ANM. Cerul va fi noros in toata tara si nu vom scapa de ceata. Incepand cu data de 30 decembrie valorile termice diurne vor fi in scadere, spre medii de 4. 5 grade si se vor apropia usor de normele climatologice ale perioadei. Temperaturile minime vor . continuă pe România Liberă

Cum va fi vremea de Craciun si de Revelion. Prognoza meteo pana pe 5 ianuarie

Vesti proaste pentru cei care se asteptau ca anul acesta sa avem un Craciun cu zapada. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a realizat o estimare a valorilor termice si a precipitatiilor ce se vor prod.

Prognoza meteo pentru weekend: Cum va fi vremea in tara, la Bucuresti si la munte

Sambata, vremea va fi frumoasa si calda in vestul, centrul si nordul tarii, unde cerul va fi mai mult senin, dar dimineata si noaptea izolat va fi ceata, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie, citata de Mediafax. In sud si est vor fi innorari temporare si ceata va fi asociata izolat cu burnita, pe arii restranse dimineata si local in cursul noptii.

Prognoza meteo pe trei luni. Ger cumplit si ninsori abundente

Ne bucuram de un Craciun fara zapada si cu temperaturi blande, insa Anul Nou aduce vreme mult mai rece decat in mod normal. Lunile ianuarie si martie vor veni cu ninsori abundente si frig, avertizeaza meteorologii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )