Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cupa Mondiala: Messi, cel mai bun jucator in partida Argentina-Elvetia

România Liberă România Liberă,
Cupa Mondiala: Messi, cel mai bun jucator in partida Argentina-Elvetia

Lionel Messi a fost desemnat omul meciului dupa intalnirea castigata, ieri, cu 1-0, de Argentina in fata Elvetiei, in optimile Cupei Mondiale. continuă pe România Liberă

Cel mai bun premier? Cel mai bun presedinte?

Cel mai bun premier pe care l-ar fi putut avea Romania este Traian Basescu. El se numara printre putinii politicieni romani - daca nu chiar singurul - care a inteles ca sistemul nu se darama, sistemul se reconstruieste si se consolideaza din interior. Din nefericire, cele mai multe parghii pentru reformarea sistemului se gasesc la Palatul Victoriei si nu la Cotroceni.

Cel mai bun termometru din lume, facut din lumina

Fizicienii de la Universitatea din Adelaide au creat termometrul cel mai sensibil din lume - de trei ori mai precis decat cele mai bune termometre existente. Acestia spun ca au fost capabili sa masoare temperatura cu o precizie de 30 de miliardimi dintr-un grad.

Meciul zilei la Cupa Mondiala: Olanda - Mexic, duelul dintre cel mai bun atac si cea mai buna aparare din faza grupelor

Dupa ce sambata optimile de finala ale Cupei Mondiale au debutat cu doua dueluri sud-americane, duminica vor avea loc doua confruntari intre reprezentantele Europei si cele ale zonei CONCACAF. Fara.

CM 2014. Cel mai bun portar de la Mondiale sufera de sindromul ticurilor nervoase si lupta pentru animale

FIFA e discreta in acordarea distinctiilor si de regula doar comunica recordurile. Ultimul dintre ele este cel stabilit de portarul americanilor, Tim Howard, in partida cu Belgia, pierduta de echipa, cu 2-1, in optimile Cupei Mondiale.

Simona Halep: Am inceput mai lent, dar am revenit si am jucat cel mai bun tenis. Secretul este sa ma bucur de fiecare meci

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, a declarat, miercuri, dupa ce s-a calificat in semifinalele turneului de la Wimbledon, ca a intrat mai greu in atmosfera partidei cu Sabine Lisicki,.

Cel mai creativ selfie! Cum s-a transformat o artista in Cupa Mondiala!

Pentru a celebra asa cum se cuvine Campionatul Mondial de Fotbal, desfasurat anul acesta in Brzilia, Emma Allen, o foarte talentata artista din Londra, si-a pus la bataie toata priceperea in materie de make-up si sa transformat pe ea insasi in mult ravnita Cupa Mondiala.

Program Cupa Mondiala, duminica: Olanda - Mexic, meciul serii

Optimile Cupei Mondiale le va aduce fata in fata, duminica, pe reprezentativele Olandei si Mexicului, respectiv a Greciei si Costa Ricai. Dupa Brazilia s-a calificat deja in sferturi, cel mai asteptat meci al serii este cel dintre batavi si mexicani.

RECORD Facebook: peste 1 miliard de interactiuni sociale despre Cupa Mondiala 2014

Cu peste un miliard de statusuri, Like-uri si comentarii publicate in prima jumatate a Cupei Mondiale 2014 din Brazilia, acest campionat de fotbal este deja cel mai discutat eveniment de pe reteaua de socializare Facebook, din istoria ei de.

Reteaua de socializare Facebook a inregistrat un record de peste un miliard de interactiuni despre Cupa Mondiala

Campionatul Mondial de Fotbal din acest an este cel mai discutat eveniment de pe reteaua de socializare Facebook, dupa ce au fost inregistrate peste un miliard de statusuri, Like-uri si comentarii publicate in.

Olanda invinge fortareata mexicana in cel mai dramatic meci din Brazilia

Olanda, adevarata campioana mondiala, a invins duminca seara Mexicul cu 2-1, dupa ce mexicanii au condus cu 1-0 pana in minutul 88. Olandezii, bagati in cuptorul infernal de la Fortaleza in care mexicanii jucau pentru a doua oara in Brazilia si erau ca pestii in apa in acea caldura umeda, avusesera pana in minutul 88 un penalty meritat refuzat, o bara si un sut al lui Robben scos ca la handbal de portarul Ochoa. In minutul 88, olandezii au facut o schema magistrala din corner: cand toti mexicanii se asteptau la o minge deviata spre poarta, olandezii au trimis cu capul in afara careului, mingea s-a dus in spate, iar Sneijder a trimis o torpila in plasa foto) - prima minge pe care portarul minune Ochoa nu a vazut-o in Brazilia. La 1-1, in minutul 4 de prelungiri, Robben a crosetat in careul mexican, a fost faultat, iar olandezii au inscris de la punctul cu var pentru 2-1 si calificarea in sferturile de finala. Ce meci, cel mai frumos de la mondial, Olanda este cu adevarat adevarata campioana mondiala, care nu are nici un tilul mondial.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )