Libnet.ro
UNICEF

14:15

Curs valutar. Euro, la cel mai mic nivel din ultimele trei luni

Antena3 Antena3,
Curs valutar. Euro, la cel mai mic nivel din ultimele trei luni

Curs valutar. Banca Nationala a Romaniei a anuntat, miercuri, un curs de referinta de 4,6454 lei/euro, in scadere cu 0,09% fata de nivelul atins marti, acesta fiind cel mai mic nivel din februarie pana. continuă pe Antena3

Pretul petrolului, cel mai mare nivel din ultimii patru ani

Pretul petrolului au depasit 70 de dolari pe baril pentru prima oara din noiembrie 2014. Cotatiile au ajuns la acest nivel pe fondul tensiunilor legate de Acordul Iranian, dar si al crizei politice din Venezuael.

Este oficial cel mai scump oras din Romania. Preturile, cu 14% mai mari ca in Bucuresti

Preturile medii solicitate pentru apartamentele disponibile spre vanzare la nivel national au inregistrat, in luna aprilie, o scadere usoara, de 0,3%, de la 1. 200 la 1. 197 de euro pe metru patrat util, conform.

Halep, dupa victoria cu Makarova: De fiecare data cnd joc pe acest teren ma simt mai relaxata. Poate de aceea pot ajunge la cel mai bun nivel

Simona Halep, liderul WTA, a declarat, duminica, dupa ce s-a calificat in turul doi la Madrid Open, trecand de Ekaterina Makarova, ca se simte de fiecare data relaxata la competitia din Spania, pe terenul de acolo, si poate de aceea reuseste sa joace la cel mai bun nivel.

Cel mai batran paianjen a murit intepat de o viespe, ca uneori asa e viata

Cel mai batran paianjen din lume, cunoscut de cercetatori drept Numarul 16, a murit la varsta de 43 de ani, dupa ce a fost intepat de o viespe. Numarul 16 parea un paianjen cartita normal la aspect si la comportament, dar totusi era special era cel mai batran din lume. Insecta facea parte din [].

O jurnalista din Romania a dezvaluit cel mai delicat moment din viata sa. A aflat ca tatal care a crescut-o nu este cel biologic

A invins cancerul si si-a vazut visul de a deveni mamica, dar Sanda Nicola a povestit care a fost cel mai delicat moment pe care l-a trait in viata sa. Clipa cand a aflat ca tatal care a crescut-o nu este.

Dorinel Munteanu, executat silit de fosta sotie. Unde a ajuns sa lucreze cel mai selectionat jucator din istoria nationalei

Probleme financiare pentru fostul mare jucator Dorin Munteanu, membru marcant al Generatiei de Aur. Acesta este amenintat cu executarea silita de catre fosta sotie, aceasta reusind sa obtina si o prima.

Sharp Aquos R2 este cel mai original telefon din ultimul an

Tinde sa fie imposibil sa mai lansezi un telefon cu un design original sau functii nemaiintalnite in 2018, dar cei de la Sharp au facut o treaba foarte buna din acest punct de vedere cu noul Sharp Aquos R2. Tind sa cred din ce in ce mai mult ca asiaticii sunt privilegiati cand vine vorba [].

Investitie de jumatate de milion de euro in cel mai mare centru de procesare ecologica a hainelor din Sud-Estul Europei. Planurile Blue Lagoon Clean

Vlad Elias si Cristina Tarasevici, economisti si consultanti financiari, au luat calea antreprenoriatului in 2013, cand au deschis prima spalatorie ecologica, Blue Lagoon Clean. Cinci ani mai tarziu, au afaceri de 2,2 milioane lei si au investit o suma.

Gala Premiilor UNITER 2018: Victor Rebengiuc-cel mai bun actor n rol principal; Mariana Mihut- mai buna actrita n rol principal; Yuri Kordonsky - cel mai bun regizor

Victor Rebengiuc a primit, luni seara, trofeul pentru cel mai bun actor in rol principal pentru rolul rolul Berenger intaiul din spectacolul Regele moare, de Eugene Ionesco, regia Andrei si Andreea Grosu la Teatrul National I. Caragiale din Bucuresti la cea de-a 26-a editie a Galei Premiilor Uniunii Teatrale din Romania.

Acestea sunt femeile cu care barbatii isi insala cel mai des nevestele

Site-ul de aventuri extraconjugale IllicitEncounters. com a realizat un sondaj online pentru a afla cu ce tip de femeie barbatii isi insala cel mai des sotiile. Pe primul loc s-au situat bonele copiilor 25% dintr.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )