Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cursa de doua ore terminata tragic pentru un cimpanzeu care a scapat de la o gradina ZOO din Japonia (VIDEO)

B1 B1,
Cursa de doua ore terminata tragic pentru un cimpanzeu care a scapat de la o gradina ZOO din Japonia (VIDEO)

Un cimpanzeu scapat de la un zoo din Sendai, Japonia, a pus autoritatile in alerta timp de doua ore. Acestia au pornit intr-o cursa contracronometru, pentru incercarea de a prinde animalul. continuă pe B1

Cursa de doua ore terminata tragic pentru un cimpanzeu care a scapat de la o gradina Zoo din Japonia (VIDEO)

Un cimpanzeu scapat de la un zoo din Sendai, Japonia, a pus autoritatile in alerta timp de doua ore. Acestia au pornit intr-o cursa contracronometru, pentru incercarea de a prinde animalul.

Primaria Sectorului 1 a eliberat certificatul de urbanism pentru moscheea care ar urma sa fie construita in Bucuresti: Certificatul este un pas obligatoriu pentru obtinerea autorizatiei de constructie (VIDEO)

Primaria Sectorului 1 a eliberat certificatul de urbanism pentru moscheea pe care Muftiatul Cultului Musulman din Romania ar urma sa o construiasca in Capitala, informeaza B1 TV, citand un.

Veste importanta pentru pacientii care au fost siliti sa vina cu medicamente de acasa

Pacientii au drepturi, dar cei mai multi nu si le cunosc. De exemplu, bolnavii care isi cumpara medicamente, cat stau internati in spital, pot cere banii inapoi. Orice unitate medicala e.

Un iepuras Playboy se dezbraca pentru barbatii care isi platesc datoriile la stat

Erika Jordan, iepurasul din Playboy, s-a reprofilat dupa ce revista americana pentru barbati a incetat sa mai publice nuduri. Aceasta s-a implicat intr-o campanie guvernamentala demarata in.

Vesti bune pentru cei care vor o locuinta prin programul Prima Casa

Fondul National de Garantare a Creditelor pentru intreprinderile Mici si Mijlocii, institutie care evalueaza dosarele de credit Prima Casa din partea statului, a anuntat ca va initia in curand.

VIDEO Razboi intre servicii pentru uzina care producea singura lana sintetica necancerigena din lume. Utilaje noi, la fier vechi

Colosul prabusit, partea a II-a. Proiectul de la Savinesti a fost interesant pentru o gramada de oameni de afaceri si investitori cu potential, dar a esuat. Lupta dintre diverse grupari si servicii secrete nu a adus economiei nimic bun.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3004 seconds )