Libnet.ro
UNICEF

10:01

CUTREMUR in Vrancea. Acesta este al doilea seism in mai putin de 24 de ore

Antena3 Antena3,
CUTREMUR in Vrancea. Acesta este al doilea seism in mai putin de 24 de ore

Un cutremur cu magnitudinea de 4,2 grade pe scara Richter s-a produs sambata, la ora 21. 10, in zona Vrancea, potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului INFP). Seismul s-a produs la adancimea. continuă pe Antena3

Mai putin de o treime din beneficiarii Rabla isi si cumpara masini noi

Mai putin de o treime dintre cei care obtin prima de casare in programul Rabla o si folosesc pentru a cumpara o masina noua, iar spre masinile mai putin poluante se indreapta mai degraba cetatenii decat institutiile si companiile.

Administratia Fondului pentru Mediu: Mai putin de o treime din beneficiarii Rabla isi si cumpara masini noi

Mai putin de o treime dintre cei care obtin prima de casare in programul Rabla o si folosesc pentru a cumpara o masina noua, iar spre masinile mai putin poluante se indreapta mai degraba cetatenii decat institutiile si companiile, potrivit datelor.

Fenomenul care se petrece in Vrancea. Aceasta este cauza cutremurelor. La ce se asteapta seismologii

In zona Vrancea au loc cele mai multe cutremure din Romania, iar explicatia oamenilor de stiinta arata ce se intampla acolo. Originea seismelor se leaga de zona de convergenta dintre mai multe blocuri.

Republica Moldova, in PERICOL. Care este planul lui Vladimir Putin pentru tara vecina

In vreme ce batalia pentru controlul estului Ucrainei se duce mai acerb ca oricand, inaltii oficiali europeni duc si ei o batalie, una a replicilor acide si a amenintarilor. Ministerul lituanian de Externe a.

Povestea taxiului cu bomboane din Bucuresti: 'Am fost reclamat o singura data. Am incasat mai putin decat facea cursa'

De cand a inceput sa practice taximetria a schimbat complet conceptul de taximetrist. Cristian Roman este un om plin de viata, care emana o energie pozitiva incredibila. Are masina doldora cu bomboane si isi trateaza clientii cum stie mai bine. Afla.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )