Libnet.ro
UNICEF

19:00

Sebastian Stan, actorul roman de la Hollywood, promoveaza protestele din Romania

ADPM ADPM,
Sebastian Stan, actorul roman de la Hollywood, promoveaza protestele din Romania

Sebastian Stan, cunoscutul actor de la Hollywood, nascut in Romania, se arata mandru de ce se intampla in aceasta perioada in Romania si a postat pe pagina lui de Instagram o fotografie cu Piata Victoriei din Bucuresti plina de protestari. continuă pe ADPM

Celebru actor la Hollywood SUSTINE protestele de la Bucuresti: Vezi ce a publicat pe Instagram!

Sebastian Stan, actorul roman care joaca in cele mai tari blockbustere de la Hollywood, alaturi de multi alti actori celebri in toata lumea, nu a ramas indiferent la protestele din Romania,.

Vedetele care au iesit in strada la protestele din Piata Victoriei

Printre zecile sau sutele de mii de oameni care au iesit in strada, la protestele din Piata Victoriei, s-au aflat si vedete cunoscute din showbiz. Iata cine a trecut dincolo de confortul de a sta acasa si doar a posta pe Facebook.

inainte de a fi presedinte de banca SUNT TATA SI iMI PASA de viitorul copiilor mei si al tarii in care locuiesc! Stevenvan Groningen, CEO al Raiffeisen Bank Romania, isi explica prezenta la protestele din Piata Victoriei

Prezenta lui Stevenvan Groningen, CEO al Raiffeisen Bank Romania, la protestele din Piata Victoriei a starnit o multime de reactii adverse si conspirationiste din partea unor diversi politicieni.

Solistul trupei System of a Down, despre protestele din Romania: Asa se castiga luptele impotriva legilor nedrepte. Felicitari romanilor!

Solistul trupei rock System of a Down, armeanul Serj Tankian, a postat, sambata seara, un mesaj pe contul sau de Facebook prin care ii felicita pe romanii care au iesit in strada pentru a sprijini justitia in lupta anti-coruptie, mentionand ca poporul roman este in aceste zile o sursa de inspiratie si ca asa se castiga luptele impotriva legilor nedrepte.

Iar m-ati suparat!. Povestea din spatele unuia dintre cele mai amuzante sloganuri de la protestele din Bucuresti. Levente Bagoly: Ei vor amnistie si gratiere pentru colegii lor mai putin norocosi, ca sa se faca risipa, in continuare si fara grija, cu bani

Levente Bagoly e numele tanarului care a avut unul dintre cele mai amuzante mesaje pe o pancarta la protestele din Bucuresti. Iar m-ati suparat e declaratia care a fost imortalizata in zeci de poze care au circulat pe Facebook.

Protestele din Romania, in presa de pe tot mapamondul

Imaginile cu luminile care au inundat Piata Victoriei duminica seara, in cea de-a sasea zi de proteste, au fost redate in presa din strainatate.

Bulgaria: Miting de solidaritate cu protestele din tara in fata ambasadei Romaniei

Locuitorii din Sofia se aduna la aceasta ora in fata Ambasadei Romane pentru a-si arata solidaritatea cu protestatarii romani si pentru a cere continuare luptei anti-coruptie in Romania si in Bulgaria. Ceea ce se intampla in Romania este de fapt rezultatul unui act guvernamental care a reusit dintr-o data sa stearga toata echitiatea sociala, a declarat jurnalistul Ivan Radev pentru Radioul National Bulgar, citeaza Novinite. Radev este co-organizator al protestului, a studiat limba romana, a tradus carti si este un bun cunoscator al realitatilor politice si sociale din tara noastra.

Adrian Nastase, despre protestele din tara: Exista doua Romanii. Una a votului si o Romanie a strazii. Reprezentantii PSD se pare ca au gresit. Ghinion!

Adrian Nastase vorbeste intr-o postare pe blogul personal despre situatia din ultimele zile, cand sute de mii de protestatari au luat cu asalt strazile, manifestandu-se impotriva ordonantei.

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )