Libnet.ro
UNICEF

21:45

Publicatia franceza Le Monde: Liviu Dragnea, imaginea coruptiei din Romania

B1 B1,
Publicatia franceza Le Monde: Liviu Dragnea, imaginea coruptiei din Romania

Evenimentele din ultima saptamana din Romania nu au scapat de atentia presei internationale care a acoperit pe larg protestele masive din strada si deciziile guvernului privind. continuă pe B1

FOTO Internetul il ia la palme pe Liviu Dragnea

Da o palma coruptiei se numeste o platforma online, lansata marti, unde romanii isi pot varsa nervii dandu-i palme virtuale liderului PSD, Liviu Dragnea. In functie de performanta, jucatorii primesc punctaje si sunt incurajati, prin mesaje amuzante precum Si Grindeanu da mai tare/ Ce incercare PSDeplorabila, mai da o data!, sa loveasca si mai puternic, fiind indemnati ca dupa ce se descarca, sa scandeze pasnic in Piata Victoriei.

Liderul social-democratilor, Liviu Dragnea: Nimeni nu castiga din escaladarea acestor proteste, nimeni din Romania

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat ca pentru Romania cele mai importante obiective sunt stabilitatea si linistea si ca nimeni din tara noastra nu castiga din escaladarea protestelor din strada.

Liviu Dragnea, despre referendumul privind lupta anticoruptie: Tema este de actualitate, dar nu trebuie fetisizata

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit luni despre organizarea referendumului propus de presedintele Klaus Iohannis, cu privire la continuarea luptei impotriva coruptiei. intrebat de un.

Liviu Dragnea la Romania TV, despre protestele antiguvernamentale: Romanii nu sunt prosti, inteleg ca sunt alte forte care vin si incita. Cred ca pica motiunea, avem majoritate stabila

Romania TV anunta ca il va avea in studio, in aceasta tara, pe Liviu Dragnea. Postul prefateaza interviul cu muzica populara cu tenta nationalista. UPDATE Liviu Dragnea in studioul Romania TV. Urmareste live text pe HotNews. ro declaratiile pe care le va face pe presedintele PSS .

Partenera de viata a lui Liviu Dragnea a lucrat pentru deputatul fugar Sebastian Ghita, la firma Asesoft International

Jurnalistul Stelian Negrea, dezvaluie, pe pagina sa de Facebook, ca partenera de viata a presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a lucrat, in 2012, la firma Asesoft International SRL, detinuta de deputatul fugar Sebastian Ghita.

Liviu Dragnea, despre mesajul transmis de sotia lui Sorin Grindeanu: Premierul este sustinut in continuare de partid. Este un om bun si corect

In timpul declaratiilor sale in fata presei de la Parlament, Liviu Dragnea a declarat, referit la mesajul transmis de sotia lui Sorin Grindeanu, ca premierul este sustinut in continuare de partid. De asemenea, el a mai precizat ca este un om corect si bun.

Liviu Dragnea ii da replica lui Klaus Iohannis: Noi nu facem nimic impotriva presedintelui. Suspendarea nu a fost si nu va fi o solutie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a oferit mai multe declaratii dupa discursul presedintelui Iohannis din Parlament. Liviu Dragnea a transmis ca vrea pace in Romania, dar a facut precizarea ca presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre divizare.

Liviu Dragnea: Nu exista niciun conflict intre mine si domnul prim-ministru, sustinerea mea pentru el este aceeasi(VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca nu exista niciun conflict intre el si premierul Sorin Grindeanu, precizand ca decizia de abrogare a OUG 13 a fost luata de comun.

Romanii din Londra au protestat si luni seara. Manifestantii au imbracat in zeghe un manechin cu chipul lui Liviu Dragnea

Un grup de romani a protestat si luni seara la Londra fata de Guvernul Grindeanu si intentia de a modifica Codul penal. Oamenii, mult mai putini fata de zilele trecute, au fluturat drapele si pancarte cu mesaje anti-coruptie, potrivit News. ro. Romanii au scandat Refuz acest abuz si Hotii, hotii. Manifestantii au imbracat in zeghe un manechin cu chipul lui Liviu Dragnea.

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea: Sper ca Iohannis sa aiba un mesaj echilibrat si un apel la calm si la stabilitate

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca se asteapta ca presedintele Klaus Iohannis sa aiba, in Parlament, un mesaj echilibrat, un apel la stabilitate, afirmand ca PSD va da aviz favorabil initiativei presedintelui de a organiza un referendum privind lupta anticoruptie.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2733 seconds )