Libnet.ro
UNICEF

11:45

Pe cuvant, cu Ana Iorga. Expresia averse torentiale este sau nu pleonasm?

Antena3 Antena3,
Pe cuvant, cu Ana Iorga. Expresia averse torentiale este sau nu pleonasm?

Ana Iorga a vorbit a rubrica Pe cuvant, despre o formulare pe care o auzim la meteorologi si uneori in stirile despre vreme: averse torentiale. Simona Nedelcu, o telespectatoare a emisiunii a intrebat daca nu cumva expresia este pleonasm. continuă pe Antena3

Pe cuvant, cu Ana Iorga. Sintagma controversata din domeniul juridic: liberare sau eliberare conditionata?

Ana Iorga a vorbit la rubrica Pe cuvant, despre o sintagma controversata din domeniul juridic. Cum este corect sa spunem, liberare sau eliberare conditionata?.

Ana Iorga le raspunde telespectatorilor emisiunii Pe cuvant

Ana Iorga a vorbit la rubrica emisiunii de astazi a emisiunii Pe cuvant, despre trei intrebari pe care le-a primit din partea telespectatorilor sai. Sunt chestiuni legate de adresarea politicoasa, de punctuatie si de semantica.

Prognoza meteo, azi, 24 iunie 2020. Averse torentiale si descarcari electrice

Instabilitatea atmosferica se va mentine temporar accentuata in centrul, sudul si estul tarii, unde vor fi perioade cu averse torentiale, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului,.

Pe cuvant, cu Ana Iorga. Este corecta formularea a lua temperatura?

S-a tot vorbit in ultima vreme despre masurarea temperaturii. Au fost controverse mari cand a inceput sa ni se masoare temperatura la intrarea in magazine, de exemplu. Au aparut si multe glume pe Facebook, unii au zis ca daca cineva vrea sa le ia temperatura, ei nu vor s-o dea. Altii au zis ca daca le ia temperatura, e perfect, sa le-o ia, dar apoi sa le-o dea inapoi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )