Libnet.ro
UNICEF

00:07

Dacian Ciolos a citat din Alcoolicii Anonimi, in discursul din Parlament

Antena3 Antena3,
Dacian Ciolos a citat din Alcoolicii Anonimi, in discursul din Parlament

Premierul desemnat Dacian Ciolos si-a incheiat discursul din Parlament cu un citat din imparatul roman Marcus Aurelius, prin care cere Divinitatii puterea sa schimbe ceea ce poate fi schimbat, rabdarea de a. continuă pe Antena3

Dacian Ciolos modifica din nou programul de guvernare: A trimis inca sapte pagini conducerii Parlamentului

Premierul desemnat Dacian Ciolos a modificat din nou programul de guvernare dupa ce a trimis in aceasta dimineata o completare conducerii Parlamentului. Dupa ce a depus initial 13 pagini, inca sapte pagini au ajuns marti la birourile permanente reunite. Programul a fost criticat de analisti pentru principiile generaliste pe care le ofera.

LISTA completa a ministrilor in guvernul Dacian Ciolos. Vicepremieri Costin Borc si Vasile Dancu, Cristina Guseth la Justitie, multi ministri cu experienta europeana, dar si oameni din societatea civila

Premierul desemnat Dacian Ciolos si-a anuntat duminica, la Parlament, guvernul pe care il propune, o surpriza fiind numele unuia dintre cei doi vicepremieri, fiind nominalizat Costin Grigore Borc, care se va ocupa si de ministerul economiei. Celalalt vicepremier - si ministru al Dezvoltarii si Administratiei este Vasile Dancu, fost membru PSD. Intreaga lista a cabinetului propus si declaratiile premierului desemnat, in textul articolului.

LIVE TEXT. Dacian Ciolos, in Parlament: Ne asumam o guvernare bazata pe transparenta. Cine va vota pentru noul Cabinet

Premierul desemnat Dacian Ciolos si-a prezentat in Parlament programul de guvernare pentru care trebuie sa primeasca votul alesilor. Grupurile parlamentare ale PNL, PSD, UDMR, UNPR, precum si minoritatile nationale au anuntat ca vor vota pentru guvernul Ciolos, in timp ce ALDE a spus ca nu va sustine Cabinetul.

Surse: Cristina Guseth, retrasa din Guvern de Dacian Ciolos in urma prestatiei din Parlament

Premierul desemnat Dacian Ciolos a hotarat in aceasta seara sa retraga pe Cristina Guseth din fruntea Ministerului Justitiei, in urma prestatiei dezastruoase in comisiile de specialitate ale Parlamentului, au declarat surse politice pentru Adevarul. Cristina Guseth primise aviz favorabil din partea comisiilor de specialitate ale Parlamentului insa raspunsurile sale au fost mult sub asteptari.

Dacian Ciolos, despre retragerea Cristinei Guseth de pe lista cu ministri

Premierul desemnat si votat de Parlament, Dacian Ciolos, a declarat, marti, ca s-a consultat cu Cristina Guseth, inainte de a o retrage de pe lista ministrilor propusi pentru Cabinetul sau si a explicat ca a dorit ca Guvern sau sa inceapa cu o legitimitate clara.

Votul in Parlament pentru guvernul lui Dacian Ciolos, amanat pentru ora 12.30

Cele doua Camere ale Parlamentului urmeaza sa se reuneasca marti, la ora 12. 30, pentru a vota ministrii cabinetului Dacian Ciolos. Initial, votul era programat sa inceapa la ora 10. Pana atunci, mai sunt de audiat in comisii doi ministri propusi sa faca parte din noul guvern.

Ministrii propusi de Dacian Ciolos, audiati incepand cu ora 13.00 in comisiile de specialitate

Ministrii propusi de premierul desemnat Dacian Ciolos urmeaza sa fie audiati incepand cu ora 13. 00, in comisiile de specialitate din Parlament, iar ulterior sa primeasca votul de investitura, marti, in plenul reunit al legislativului.

Dacian Ciolos, dupa ce Liviu Dragnea i-a urat bun venit in cadrul PSD la sedinta de duminica a social-democratilor: E periculos ce ziceti

Liderul social-democrat Liviu Dragnea i-a urat lui Dacian Ciolos, duminica, in deschiderea sedintei Comitetului Executiv National al PSD, bun venit in cadrul PSD, dandu-i apoi cuvantul premierului desemnat, la reuniune. Dacian Ciolos i-a raspuns lui Dragnea: E periculos ce ziceti. Nu, eu ma simt binevenit in mijlocul dumneavoastra, in calitatea pe care o am acum, e vorba de un Guvern tehnocrat fara sprijin politic apriori, dar sper sa putem obtine sprijinul politic atat prin modul in care am structurat echipa guvernamentala, cat si prin ceea ce urmarim sa facem, potrivit Agerpres.

Dacian Ciolos a mers duminica la clubul Colectiv, pentru a aduce un omagiu victimelor incendiului

Premierul desemnat Dacian Ciolos a mers, duminica, la locul din fata clubului Colectiv unde sunt aduse in continuare flori si lumanari in memoria victimelor incendiului produs pe 30 octombrie. Potrivit Vecinul. net, Dacian Ciolos s-a rugat in fata clubului Colectiv pentru cei care si-au pierdut viata in urma tragediei de acum doua saptamani.

Premierul desemnat Dacian Ciolos a anuntat echipa de ministri

Vicepremierii propusi sunt Costin Grigore Borc si Vasile Dancu *ACTUALIZARE 14:30 Premierul desemnat Dacian Ciolos a anuntat, astazi, echipa de ministri, intr-o conferinta de presa, la Camera Deputatilor. Astfel, lista membrilor Guvernului propusa de Dacian Ciolos este: Vicepremier si Ministrul Economiei: Costin Grigore Borc Vicepremier si Ministrul Dezvoltarii: Vasile Dancu Ministrul Afacerilor Externe: Lazar Comanescu Ministrul Afacerilor Interne: Petre Toba Ministrul Agriculturii: Achim Irimescu Ministrul Apararii Nationale: Mihnea Motoc Ministrul Culturii: Vlad Alexandrescu Ministrul Energiei: Victor Vlad Grigorescu Ministrul Educatiei: Adrian Curaj Ministrul Finantelor Publice: Anca Paliu Dragu Ministrul Fondurilor Europene: Aura Carmen Raducu Ministrul Justitiei: Cristina Guseth Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor: Cristiana Pasca Palmer Ministrul Muncii: Claudia Anca Moarcas Ministrul pentru Societatea Informationala: Marius Raul Bostan Ministrul Sanatatii: Andrei Baciu Ministrul Tineretului si Sportului: Elisabeta Lipa Ministrul Transporturilor: Marian Costescu Ministrul pentru Dialog Social: Violeta Alexandru Seful Cancelariei Primului Ministru: Ioan Dragos Tudorache Ministrul delegat pentru Relatiile cu Romanii de Preturindeni: Dan Stoenescu Ministrul delegat pentru Relatia cu Parlamentul si Societatea Civila: Cristian Ciprian Bucur.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )