Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dacian Ciolos: Daca nu ar fi existat situatia creata de Ordonanta 13, ar fi fost sanse mari ca anul acesta Romania sa intre in spatiul Schengen

România Liberă România Liberă,
Dacian Ciolos: Daca nu ar fi existat situatia creata de Ordonanta 13, ar fi fost sanse mari ca anul acesta Romania sa intre in spatiul Schengen

Fostul premier Dacian Ciolos consider ca, daca nu ar fi existat situatia creata de aprobarea Ordonantei 13, Romania avea sanse mari sa adere, in acest an, la spatiul Schengen. continuă pe România Liberă

Ciolos: Daca nu er fi existat situatia cu OUG 13, am fi putut intra in Schengen anul acesta, cel putin cu aeroporturile

Fostul premier Dacian Ciolos a declarat, joi, intr-o dezbatere organizata la Cluj, ca in opinia sa, Romania ar fi putut intra in 2017 in spatiul Schengen cel putin cu aeroporturile, daca nu ar fi existat situatia creata de OUG 13, transmite News. ro.

Dacian Ciolos: Daca nu era OUG 13,am fi intrat in Schengen in acest an

Aeroporturile din Romania ar fi intrat in acest an in Spatiul Schengen, daca nu era scandalul creat de adoptarea OUG 13, a sustinut fostul premier Dacian Ciolos in cadrul unei dezbateri organizate la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca.

Ciolos: Daca nu ar fi fost OUG 13, ar fi fost sanse mari ca anul acesta Romania sa intre in spatiul Schengen

Fostul premier Dacian Ciolos a declarat, joi, intr-o dezbatere organizata la Cluj, ca in opinia sa, Romania ar fi putut intra in 2017 in spatiul Schengen cel putin cu aeroporturile, daca nu ar fi existat situatia creata de OUG 13.

Dacia Ciolos: Daca nu era OUG 13,am fi intrat in Schengen in acest an

Aeroporturile din Romania ar fi intrat in acest an in Spatiul Schengen, daca nu era scandalul creat de adoptarea OUG 13, a sustinut fostul premier Dacian Ciolos in cadrul unei dezbateri organizate la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca.

Ciolos: Daca nu ar fi fost OUG 13, Romania intra in spatiul Schengen

Fostul premier Dacian Ciolos a declarat, joi, intr-o dezbatere organizata la Cluj, ca, in opinia sa, Romania ar fi putut intra in 2017 in spatiul Schengen cel putin cu.

Promovat pentru episodul Ordonanta 13. Florin Iordache a fost ales vicepresedinte al Camerei Deputatilor

Florin Iordache, fostul Ministru al Justitiei care a promovat controversata Ordonanta 13, a fost validat in functia de vicepresedinte al Camerei Deputatilor. Postul a ramas vacant dupa ce Rovana Plumb a.

Dacian Ciolos, replica dura la adresa unui fost ministru din guvernul sau

Dacian Ciolos a avut un schimb dur de replici cu Vlad Alexandrescu, fost ministru al Culturii, in guvernul tehnocrat. Vlad Alexandrescu, actual parlamentar USR, a spus ca Dacian Ciolos negociaza, in.

Dacian Ciolos s-a suparat pe un fost ministru din guvernul sau: Rezolvati-va problemele si ramanem parteneri

Nu a fost invitat si nici nu a refuzat sa negocieze cu PNL si USR. Este declaratia fostului premier, Dacian Ciolos. Invitat la decernarea premiilor Grupului de Dialog Social, Ciolos a vrut sa puna.

Dacian Ciolos, enervat de fostul sau ministru, Vlad Alexandrescu, acum membru USR

Dacian Ciolos a fost enervat marti de Vlad Alexandrescu, fost ministru al Culturii in guvernul sau, actual membru al USR. Cei doi participa la o dezbatere la GDS, iar la un moment dat Vlad Alexandrescu a spus la microfon ca Ciolos a negociat cu PNL. In acel moment, fostul premier, vizibil iritat, a replicat instantaneu ca nu am dus negocieri cu PNL, adaugand rezolvati-va problemele si ramanem parteneri.

Dacian Ciolos exclude infiintarea unui nou partid: N-ar face decat sa dezbine si mai mult

Fostul premier Dacian Ciolos a declarat marti ca exclus formarea unui nou partid, pe motiv ca nu ar face decat sa faramiteze electoratul. O angajare acum intr-un partid nou n-ar face decat sa dezbine si mai mult fortele care incearca sa se regaseasca. Nu doresc sa fiu cel care dezbina, care fractureaza si mai mult, a spus Ciolos marti la o dezbatere a Grupului pentru Dialog Social Actualizat 18.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )