Libnet.ro
UNICEF

09:45

Dacian Ciolos: Vreau un program de sprijin pentru o dezvoltare economica durabila la Rosia Montana

Adevărul Adevărul,
Dacian Ciolos: Vreau un program de sprijin pentru o dezvoltare economica durabila la Rosia Montana

Premierul Dacian Ciolos a declarat, luni seara, la Gala Societatii Civile ca ar vrea ca pana la sfarsitul mandatului sau sa vada un program integrat de sprijin pentru o dezvoltare economica durabila la Rosia Montana, precizand ca oamenii au nevoie sa li arate ca cineva se gandeste si la ei atunci cand se discuta despre patrimoniul natural. continuă pe Adevărul

Dacian Ciolos, despre Rosia Montana: Vreau un program de sprijin pentru o dezvoltare economica durabila

Dacian Ciolos a afirmat, in cadrul Galei Societatii Civile, ca pana la sfarsitul mandatului sau ar vrea sa vada un program integrat de sprijin pentru o dezvoltare economica durabila la Rosia Montana, precizand ca oamenii au nevoie sa ii arate ca cineva.

As vrea sa vedem realizat un program de dezvoltare economica durabila la Rosia Montana

Premierul Dacian Ciolos a afirmat astazi ca vrea ca pana la sfarsitul mandatului acestui Cabinet sa vada realizat un program integrat de sprijin pentru o dezvoltare economica durabila la Rosia Montana.

Dacian Ciolos, anunt important despre soarta localnicilor din Rosia Montana

Premierul Dacian Ciolos a declarat, luni, ca vrea ca pana la sfarsitul mandatului acestui Guvern sa vada realizat un program integrat de sprijin pentru o dezvoltare economica durabila la Rosia.

Surse: PNL pregateste reforma. Liberalii ii ofera lui Dacian Ciolos functia de presedinte, iar Vasile Blaga trece secretar general

Surse din PNL au povestit pentru Adevarul ca partidul pregateste cateva mutari importante in perspectiva alegerilor parlamentare. in vara urmeaza sa fie convocat un Congres, iar Dacian Ciolos va fi ales presedinte. Vasile Blaga va primi functia de secretar general, iar Alina Gorghiu va ocupa, la randul sau, o alta functie in conducerea partidului.

ALEGERI LOCALE 2016. Premierul Dacian Ciolos si sotia sa au votat, duminica, la Zalau

Premierul Dacian Ciolos si sotia sa Valerie s-au prezentat, duminica in jurul orei 08. 40, la sectia de votare nr. 32 din Zalau, pentru a-si exprima preferinta la alegerile locale.

Dacian Ciolos face o vizita la Paris unde se va intalni cu premierul Manuel Valls si cu presedintele Francois Hollande

Dacian Ciolos va vizita Franta in zilele de joi si vineri unde are programate intalniri cu presedintele Frantei Francois Hollande si cu premierul Manuel Valls, cu ultimul dintre ei urmand sa semneze foia actualizata de parcurs a Parteneriatului strategic franco-roman.

Dacian Ciolos va participa la ceremonia de deschidere a campionatului european de fotbal Euro 2016

Premierul Dacian Ciolos va participa vineri la ceremonia de deschidere a campionatului european de fotbal Euro2016 si va fi prezent la meciul Franta-Romania, se arata intr-un comunicat al Guvernului. De altfel, premierul va merge intr-o vizita la Paris, incepand de joi, 9 iunie. In cadrul vizitei va avea si o intrevedere cu prim-ministrul Frantei, Manuel Valls. Vezi programul premierului la Paris.

Premierul Dacian Ciolos va face o vizita oficiala in Canada

Premierul Dacian Ciolos va face, pe 16 iunie, o vizita oficiala la Ottawa Canada), informeaza Guvernul Romaniei. Seful Executivului a votat duminica, impreuna cu sotia sa Valerie, la Zalau.

Alegeri locale 2016. Dacian Ciolos a votat la Zalau: M-as fi asteptat la mai multa regenerare a resurselor umane ale partidelor care au propus candidati

Premierul Dacian Ciolos a votat in jurul orei 9. 00 la o sectie de votare din Zalau, orasul lui natal, unde spune ca locuiesc prietenii si familia lui. El s-a aratat dezamagit de faptul ca partidele au ramas cu aceeasi oferta de candidati la alegerile locale.

Lansam un program din fonduri UE care va finanta burse, cursuri de formare continua, mentorat

Ministerul Fondurilor Europene va lansa in iulie un program bugetat din fonduri europene la care pot aplica scoli si organizatii neguvernamentale, program din care sa se poata finanta burse, cursuri de calificare continua si mentorat pentru profesori, a anuntat vineri premierul Dacian Ciolos.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )