Libnet.ro
UNICEF

11:00

Dacian Ciolos, mesaj pentru Regele Mihai

Antena3 Antena3,
Dacian Ciolos, mesaj pentru Regele Mihai

Premierul Dacian Ciolos s-a declarat miercuri seara profund ingrijorat de starea de sanatate a Regelui Mihai I si i-a transmis acestuia un gand bun de optimism si sanatate, anunta Agerpres. Sunt profund. continuă pe Antena3

Mesaj pentru toate femeile din Romania de la Dacian Ciolos!

Premierul Dacian Ciolos le-a transmis tuturor reprezentantelor sexului frumos un mesaj de suflet. O primavara frumoasa, inseninata si plina de speranta!, a spus Dacian Ciolos. functiond, s, id).

Regele Mihai e grav bolnav si se retrage din viata publica: Sunt sigur ca fiica mea, Margareta, Custodele Coroanei, va gasi intelepciunea si forta de a ma reprezenta

Regele Mihai 94 de ani) a fost supus recent unei operatii chirurgicale, avand diagnosticele carcinom epidermoid metastazant si leucemie cronica, a anuntat astazi Consiliul Regal, reunit in Elvetia. Regele Mihai I a decis sa transmita urmatorul mesaj: In ultimele saptamani, am primit vestea unui serios diagnostic medical. ) Sunt sigur ca fiica mea, Margareta, Custodele Coroanei, va gasi intelepciunea si forta de a ma reprezenta si de a duce la indeplinire toate actiunile mele publice. Am cerut Consiliului Regal sa-si continue menirea si sa prezinte sfatul sau Custodelui Coroanei, transmite secretariatul Casei Regale.

Klaus Iohannis l-a delegat pe Dacian Ciolos pentru a participa la reuniunea UE-Turcia de pe 7 martie

Presedintele Klaus Iohannis l-a delegat pe premierul Dacian Ciolos pentru a participa, pe 7 martie, la Reuniunea liderilor din statele Uniunii Europene cu Turcia, precum si la Reuniunea membrilor Consiliului European, evenimente ce vor avea loc la Bruxelles, a informat, miercuri, Presedintia.

Regalistii, sceptici dupa anuntul ca Regele Mihai se retrage din viata publica: Transferul trebuia facut cand regele putea spune chiar si doua fraze!

Vestea ca Majestatea Sa Regele Mihai se retrage din viata publica, delegand-o pe Principesa Margareta sa-l reprezinte, este primita cu scepticism de regalisti, Gheorghe Atanasescu, din Slatina, vechi luptator pentru reinstaurarea monarhiei, considerand anuntul ca pe un pas firesc, dar care trebuia facut mai demult.

Regalistii spera intr-o minune care l-ar putea salva pe Regele Mihai: Vestea este socanta pentru toata lumea. Nu avem decat solutia rugaciunii catre Dumnezeu

Anuntul facut miercuri, 2 martie, de Andrew Popper, Seful Casei Majestatii Sale Regelui, ca Regele Mihai se retrage din viata publica, a luat prin surprinde monarhistii din judetul Mehedinti, care se arata extrem de mahniti si ingrijorati pentru starea de sanatate a regelui Mihai.

Klaus Iohannis l-a delegat pe Dacian Ciolos sa reprezinte Romania la summitul UE - Turcia dedicat migrantilor

Presedintele Klaus Iohannis l-a delegat pe premierul Dacian Ciolos sa participe la summitul sefilor de stat sau de guvern din statele membre ale Uniunii Europene cu Turcia, precum si la reuniunea membrilor Consiliului European, care vor avea loc, la Bruxelles, luni, 7 martie.

Regele Mihai se retrage din viata publica din cauza starii de sanatate, acesta sufera de leucemie

Regele Mihai I este grav bolnav si din acest motiv reprezentantii Casei Regale a Romaniei au anuntat miercuri ca regele se va retrage din viata publica. , pentru ca are nevoie de un tratament de lunga durata.

Alina Gorghiu, iritata de Dacian Ciolos. Ce ii transmite premierului

Copresedintele PNL Alina Gorghiu i-a cerut miercuri premierului Dacian Ciolos sa raspunda cat mai repede plangerii PNL privind alegerile locale, afirmand ca stie care este pozitia oficiala a Guvernului si nu.

Cu cine s-a fotografiat premierul Dacian Ciolos de Martisor

Premierul Dacian Ciolos s-a fotografie, de 1 Martie, alaturi de mai multe jurnaliste ale unor posturi de televiziune, printre care si cu Andreea Esca. in fotografia facuta la Guvern si postata pe contul de.

Regele Mihai si eforturile Casei Regale pentru construirea democratiei in Romania

Regele Mihai a decis sa se retraga din viata publica, dupa ce a fost diagnosticat cu carcinom epidermoid metastazat si leucemie cronica si a fost supus unei interventii chirurgicale. Casa Regala urmeaza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )