Libnet.ro
UNICEF

20:00

Dambovita: Patru persoane au fost ranite dupa ce masina in care se aflau a lovit un camion

B1 B1,
Dambovita: Patru persoane au fost ranite dupa ce masina in care se aflau a lovit un camion

In urma unui accident produs pe DN1A, in comuna Crevedia, patru persoane au fost ranite. Potrivit Mediafax, masina in care se aflau a intrat pe contrasens si a lovit un camion. Reprezentantii Politiei. continuă pe B1

Hotel PRABUSIT in India: Cel putin 12 persoane au murit, iar alte 15 au fost ranite

Cel putin 12 persoane au murit si alte 15 au fost ranite, dupa ce un hotel s-a prabusit in sudul Indiei, informeaza BBC. Cladirea, care avea doua etaje, era situat in Secunderabad, din statul Andhra Pradesh. Mai.

India: Cel putin sase persoane au murit dupa prabusirea unui hotel

Cel putin sase persoane au murit si alte 12 au fost ranite dupa ce, luni dimineata, un hotel s-a prabusit in orasul indian Secunderabad. Politia a anuntat ca nu se stie exact numarul persoanelor blocate.

ACCIDENT in Cluj: Patru persoane, ranite, dupa ce un microbuz s-a ciocnit cu o masina.

Patru persoane au fost ranite, joi dupa-amiaza, in urma unui accident produs in localitatea clujeana Izvorul Crisului, dupa ce un autoturism a ajuns pe contrasens si a lovit un microbuz, relateaza Mediafax. Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Cluj, Anca Bolba, a declarat, joi, ca accidentul s-a produs la Izvorul Crisului, dupa ce soferul unui autoturism care circula dinspre Oradea spre Cluj-Napoca a pierdut controlul volanului, iar masina a intrat pe contrasens, unde a lovit un microbuz .

Ucraina: Opt persoane au murit, iar alte 27 au fost ranite in urma coliziunii a doua autocare

Serviciile de salvare ale Ucrainei au anuntat, joi, ca opt persoane au murit, iar alte 27 au fost ranite in urma coliziunii a doua autocare, informeaza AhramOnline. Joi dimineata, un autocar care transporta.

Patru persoane duse la audieri, in cazul presupusei mite la bacalaureat

Update 22. 03 - Patru persoane, intre care si profesorul din Drobeta-Turnu Severin, suspectat ca ar fi luat mita de la mai multi elevi pentru a-i ajuta sa promoveze examenul de bacalaureat, au fost duse la audieri,.

Un hotel s-a prabusit in sudul Indiei: Cel putin 12 persoane au murit, iar alte 18 au fost ranite

Un hotel s-a prabusit, luni, in sudul Indiei, cauzand decesul a cel putin 12 persoane si ranirea a altor 18, relateaza AFP. Potrivit echipelor de interventie, alte persoane se afla prinse sub daramaturi,.

Accident grav in Spania. Noua persoane au murit dupa rasturnarea unui autocar

Noua persoane au murit, iar alte 20 sunt ranite, dupa ce un autobuz de navetisti s-a rasturnat pe o autostrada din centrul Spaniei, in dreptul localitatii Avila, transmite AFP. La spitalul local s-a anuntat ca.

Accident grav in Capitala: Un barbat a fost ranit dupa ce a intrat cu masina intr-un refugiu de tramvai in Colentina

Un barbat de 45 de ani a fost ranit grav, miercuri dupa-amiaza, dupa ce a intrat cu masina intr-un refugiu de tramvai de la intersectia strazii Teiul Doamnei cu Soseaua Colentina, potrivit purtatorului de.

Australia. Un barbat a fost arestat dupa ce a intrat cu masina in Ambasada SUA

Un barbat a fost retinut in capitala Australiei, Canberra, dupa ce a incercat sa forteze intrarea in cladirea ambasadei Statelor Unite ale Americii. Potrivit autoritatilor, barbatul in varsta de 30 de ani, .

VIDEO Peste 200 de persoane au fost la funeraliile buzoianului care a murit inecat la Costinesti

Adrian Teodorescu, tanarul de 23 de ani, inecat la mare in statiunea Costinesti, a fost inmormantat joi, in cimitirul din Smeeni, comuna sa natala. Peste doua sute de persoane s-au aflat in cortegiul care l-a condus pe Adrian pe ultimul drum.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )