Libnet.ro
UNICEF

12:00

Dan Diaconescu: Luni voi merge cu banii in saci la Oltchim

B1 B1,
Dan Diaconescu: Luni voi merge cu banii in saci la Oltchim

Dan Diaconescu a declarat, sambata, ca va merge la Oltchim cu 3 milioane de euro in saci, luni, pentru salariile angajatiilor Vineri am fost la OTP Bank si am scos un extras de cont si m-am inscris. continuă pe B1

Daniel Chitoiu se razgandeste si ii da dreptate lui Remus Vulpescu: Daca Dan Diaconescu plateste pretul actiunilor, banii merg la Oltchim, ca ajutor de salvgardare

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, a afirmat miercuri ca, daca Dan Diaconescu va plati pretul licitat pentru achizitia pachetului majoritar de actiuni la Oltchim, acesti bani vor merge la combinat sub forma de ajutor de salvgardare. La sfarsitul saptamanii trecute, tot Daniel Chitoiu afirmase contrariul, contrazicandu-l astfel pe subalternul sau, Remus Vulpescu, seful OSPI.

Dan Diaconescu: Luni vin cu trei milioane de euro, in saci, pentru plata salariilor la Oltchim

Dan Diaconescu a declarat, sambata, ca va aduce luni trei milioane de euro, in saci, pentru plata salariilor angajatilor Oltchim Ramnicu Valcea OLT) si ca a prezentat OPSPI o varianta de finantare a.

Ponta: Luni expira termenul pana la care Diaconescu trebuie sa depuna banii pentru Oltchim

Luni expira termenul pana la care Dan Diaconescu trebuie sa depuna banii pentru privatizarea Oltchim iar daca nu va depune cei 45 de milioane de euro, se considera practic ca nu se va putea incheia contractul cu.

Dan Diaconescu: Luni vin cu trei milioane de euro, in saci, pentru salariile angajatilor Oltchim.

El a spus ca va scoate luni cele trei milioane de euro din conturile sale deschise la OTP Bank si ii va da salariatilor inainte de eventuala semnare a contractului cu OPSPI, daca Guvernul va gasi o solutie legala in acest sens. In plus fata de cele 45 de milioane de euro din oferta pentru pachetul majoritar de actiuni al combinatului, exista o posibila finantare de 91 de milioane de dolari, prin Eximbank, a declarat Diaconescu. El a spus ca seful OPSPI, Remus Vulpescu, i-a cerut vineri seara .

Ponta: Informatia ca Diaconescu ar dispune de banii pentru Oltchim este falsa, nu a dat ...

Informatia conform careia Dan Diaconescu ar dispune de 46 milioane euro intr-o banca din Olanda, prezentata joi dintr-un document, este falsa, iar acesta nu a depus pana in prezent vreo dovada ca are banii pentru Oltchim, sustine premierul Victor Ponta, potrivit Mediafax. Intrebat la RTV cum comenteaza documentul prezentat joi conform caruia o firma olandeza garanteaza ca Dan Diaconescu dispune de 46 milioane euro intr-o banca din Olanda, premierul a afirmat ca aceasta informatie este una .

Ponta: Diaconescu nu dispune de banii pentru Oltchim

Informatia conform careia Dan Diaconescu ar dispune de cele 46 milioane euro intr-o banca din Olanda, prezentata ieri dintr-un document, este falsa, iar acesta nu a depus pana in prezent vreo dovada ca are banii pentru combinatul Oltchim, a declarat aseara, la un post de televiziune, primul ministru, Victor Ponta, informeaza sursele de presa.

Ponta: Diaconescu nu dispune de banii pentru Oltchim. Nu a dat nicio dovada pana acum

Informatia conform careia Dan Diaconescu ar dispune de 46 milioane euro intr-o banca din Olanda, prezentata joi dintr-un document, este falsa, iar acesta nu a depus pana in prezent vreo dovada ca are banii.

Dan Diaconescu: Guvernantii nu vor sa ne ia banii si sa negocieze cu noi/ Am fost la banca si luni vom plati salariile

Dan Diaconescu a vorbit in aceasta seara despre esecul negocierlor pentru preluare Oltchim sustinand ca reprezentantii guvernului nu vor sa negocieze cu el si invoca un motiv care nu exista in caietul de sarcini si anume faptul ca nu arata banii. Oferim 48 de ore guvernului Pontasa gaseasca o solutie prin care noi sa platim luni la prima ora salariile oamenilor din combinat. I-am prezentat banii acum 3 zile. Am fost azi la una din bancile comerciale ale Romaniei si am cerut sa-mi elibereze o suma similara cu cea oferita de polonez n. r. 3 mil de euro) pentru intreg combinatul. Luni vom plati salariile. , a declarat Diaconescu.

Varujan Vosganian (PNL) despre Dan Diaconescu: Parca ar fi fost pus sa o faca. Privatizarea Oltchim, impudica

Senatorul PNL Varujan Vosganian a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca privatizarea Oltchim este un spectacol mediatic intristator pentru Romania si a subliniat ca modul in care s-a procedat este nefiresc, o privatizare impudica, relateaza Agerpres.

Chitoiu: Daca Dan Diaconescu va plati pretul licitat pentru achizitia Oltchim, banii vor merge sub forma de ajutor de salvgardare

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, a afirmat astazi ca, daca Dan Diaconescu va plati pretul licitat pentru achizitia pachetului majoritar de actiuni la Oltchim, acesti bani vor merge la combinat sub forma de ajutor de salvgardare.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )