Libnet.ro
UNICEF

10:45

Dan Puric, despre Stela Popescu: Cand moare un artist mor doi oameni

Antena3 Antena3,
Dan Puric, despre Stela Popescu: Cand moare un artist mor doi oameni

Dan Puric a vorbit in emisiunea Editie speciala si despre regretata Stela Popescu. Eu vreau sa spun ce a insemnat pentru mine. Pentru ca sunt dator. in afara de faptul ca. continuă pe Antena3

Realizator TV, despre Stela Popescu: Cand am cunoscut-o, imi era teama sa stau langa un artist atat de mare

Moartea Stelei Popescu a adus tristete printre romanii care au cunoscut-o. Un realizator TV din Arad, Sorin Ghilea, a postat pe Facebook un mesaj emotionant.

Draga Olteanu, marturie emotionanta despre Stela Popescu

Draga Olteanu Matei a transmis un mesaj extrem de emotionant despre Stela Popescu. Cele doua actrite au jucat impreuna in foarte multe scheciuri si au petrecut momente minunate.

Dan Puric, despre monstrii sacri ai comediei romanesti: A fost o specie. A disparut

Dan Puric a vorbit in emisiunea Editie Speciala despre monstrii sacri ai comediei romanesti. Am avut sansa sa cunosc o specie. A disparut. Era specia superioara de artist. Inclusiv in .

Ministrul Culturii, despre Stela Popescu: S-a stins. O stiu personal de cand umblam pe sub masa la care statea

Ministrul Culturii, Lucian Romascanu, a publicat un mesaj in care sustine ca regreta moartea actritei Stela Popescu, o persoana pe care o cunostea de cand umbla pe sub masa la care statea si pe care o intalnise in urma cu cateva zile pentru a discuta de noi proiecte.

Medicul Monica Pop, despre Stela Popescu: Trebuia o Ambulanta. Cred ca avea sanse, asta e dureros

Stela Popescu a murit. Managerul Spitalului Clinic de Urgente Oftalmologice din Bucuresti, prof. dr. Monica Pop, este de parere ca, daca era solicitata o Ambulanta in cazul actritei Stela Popescu,.

CTP, despre Stela Popescu: Poate ca un criteriu pentru a defini un actor adevarat e capacitatea de a juca in roluri proaste

Jurnalistul si criticul de film Cristian Tudor Popescu a vorbit in cadrul unei emisiuni de la Digi 24 despre regretata actrita Stela Popescu, laudandu-i capacitatea de a juca in roluri proaste si sclipirea de a da savoare chiar si unor replici inepte, lipsite de umor, ale unui textier prapadit.

Octavian Ursulescu, dezvaluiri despre Stela Popescu. Ce urma sa faca actrita

Cunoscutul prezentator tv a vorbit despre moartea actritei Stela Popescu si a dezvaluit ce urma sa faca aceasta. Era extrem de fericita ca pleaca la Valencia, cu Alexandru Arsinel, Vasile Muraru.

Stela Popescu a murit. 20 de lucruri pe care nu le stiati despre Stela Popescu

Stela Popescu a murit. Marea actrita a incetat din viata la varsta de 80 de ani. Artista a fost gasita moarta in curtea casei din Bucuresti. Are peste 55 de ani petrecuti pe scena.

Actorul Dorel Visan, despre Stela Popescu: O artista unica, croita pentru teatrul de estrada

Actorul Dorel Visan i-a adus un omagiu Stelei Popescu, despre care spune ca a fost o artista unica, uriasa, croita pentru teatrul de estrada, relateaza News. ro.

Actrita Stela Popescu a murit

ACTUALIZARE 17:46 Actorul Dorel Visan: Nu poti sa ti-o amintesti pe Stela Popescu decat ca o artista unica Actorul Dorel Visan i-a adus un omagiu Stelei Popescu, despre care spune ca a fost o artista unica, uriasa, croita pentru teatrul de estrada. *ACTUALIZARE 17:13 Mircea Diaconu, despre Stela Popescu: A fost ca o flacara tot timpul *ACTUALIZARE 17:09 Margareta Paslaru, despre Stela Popescu: Cred ca mari personalitati ca ea nu dispar *ACTUALIZARE 17:05 Gigel Stirbu, presedintele Comisiei pentru Cultura: Am primit astazi, cu profunda tristete, vestea decesului marii doamne a teatrului romanesc ----- Actrita Stela Popescu, in varsta de 81 de ani, a fost gasita astazi moarta in locuinta ei, dupa ce vecinii au sunat la Urgente pentru ca actrita nu raspundea la usa, potrivit posturilor de televiziune.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )