Libnet.ro
UNICEF

14:00

Dancila, la Focsani: Sa ii dea Dumnezeu gandul cel bun lui Klaus Iohannis si sa voteze Viorica Dancila

Hotnews Hotnews,
 Dancila, la Focsani: Sa ii dea Dumnezeu gandul cel bun lui Klaus Iohannis si sa voteze Viorica Dancila

Presedintele PSD Viorica Dancila a fost intrebata la Focsani, dupa ce a iesit din biserica, daca a aprins o lumanare si pentru Klaus Iohannis. Da. Sa ii dea Dumnezeu gandul cel bun si sa voteze Viorica Dancila, a raspuns liderul PSD, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Dancila, dupa ce a iesit din biserica: Sa ii dea Dumnezeu gandul bun lui Iohannis si sa ma voteze

Presedintele PSD Viorica Dancila a fost intrebata, la Focsani, dupa ce a iesit dintr-o biserica, daca a aprins o lumanare si pentru Klaus Iohannis. Da. Sa ii dea Dumnezeu gandul cel bun si sa voteze Viorica Dancila, a raspuns liderul PSD.

Viorica Dancila a aprins o lumanare pentru Iohannis: Sa-i dea bunul Dumnezeu gandul cel bun si sa ma voteze (VIDEO)

Premierul demis Viorica Dancila a declarat duminica, la Focsani, dupa ce a participat pentru scurt timp la slujba oficiata de preoti in Catedrala Ortodoxa din centrul orasului ca a aprins o lumanare si.

Dancila a aprins o lumanare pentru Iohannis: Sa-i dea bunul Dumnezeu gandul cel bun si sa voteze Viorica Dancila

Premierul Viorica Dancila a declarat duminica, la Focsani, dupa ce a participat pentru scurt timp la slujba oficiata de preoti in Catedrala Ortodoxa din centrul orasului ca a aprins o lumanare si pentru presedintele Klaus Iohannis pentru a-I da bunul Dumnezeu gandul cel bun si a vota Viorica Dancila.

Dancila, dupa ce a aprins mai multe lumanari: Sa ii dea Dumnezeu gandul cel bun lui Klaus Iohannis si sa voteze Viorica Dancila

Viorica Dancila se afla duminica in campanie la Focsani. Pentru scurt timp, ea a participat la slujba oficiata de preoti in Catedrala Ortodoxa din centrul orasului, apoi a aprins mai multe lumanari,.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )