Libnet.ro
UNICEF

19:00

Debut de vis pentru cel mai scump fundas din lume

Online Sport Online Sport,
Debut de vis pentru cel mai scump fundas din lume

Virgil van Dijk, fundasul olandez pentru care Liverpool a platit celor de la Southampton 75 milioane de lire sterline, a avut parte de un debut ideal pentru cormorani. continuă pe Online Sport

VIDEO Cel mai scump fundas din lume, debut perfect la Liverpool

Liverpool a castigat derbyul orasului cu Everton, calificandu-se in saisprezecimile Cupei Angliei dupa victoria cu 2-1 de pe Anfield Road.

Pretul petrolului a atins cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani si jumatate

Pretul petrolului a atins joi cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani si jumatate, din cauza ingrijorarii investitorilor legata de impactul tulburarilor din Iran asupra ofertei, a masurilor luate de OPEC si producatori din afara organizatiei pentru reducerea productiei si a temperaturilor deosebit de reci din Statele Unite, care duc la cresterea cererii, scrie News. ro.

ROBOR la trei luni a scazut la 2,01, cel mai mic nivel din 14 noiembrie

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la 2,01%, cel mai mic nivel din 14 noiembrie, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Dupa 13 ani, s-a aflat cel mai ascuns secret din familia Andrei si Catalin Maruta. Nimeni nu se astepta la asta

Dupa 13 ani de casatorie, s-a aflat cel mai ascuns secret al familiei Andrei si a lui Catalin Maruta. Realizatorul i-a pus o porecla partenerei sale de viata, cu care a reusit sa-i molipseasca si pe pr.

Pretul petrolului Brent, la cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani

Cotatia futures a petrolului Brent, tranzactionat pe piata europeana, a ajuns, ieri, la cel mai ridicat nivel al ultimilor trei ani - 68,27 dolari/baril, din cauza unor manifestatii antiguvernamentale din Iran, care au generat temeri legate de livrarile din tara.

Numarul studentilor din Ungaria, la cel mai mic nivel din ultimii 20 de ani

Numarul celor care studiaza in institutiile de invatamant superior din Ungaria este in scadere constanta de mai multi ani, atingand in prezent cel mai mic nivel din ultimii 20 de ani, informeaza site-ul maghiar portfolio. hu, citat de politics. hu.

Anuntul facut de cel mai bun student din Romania: Voi pleca din tara. Sper sa ma intorc

Cei mai buni studenti romani din Romania si din strainatate au fost premiati la cea de-a IX-a editie a Galei Ligii Studentilor Romani din Strainatate LSRS), in cadrul unei festivitati.

Faze tari:Cele mai ciudate descoperiri: De ce barbatii in varsta au urechile mai mari;Cel mai rezistent material din lume este mai subtire ca o foaie de hartie, dar tare ca diamantul;NASA a dezvaluit care este cel mai mare pericol la zborul cu avionul

Un savant curajos a decis sa creasca larve in pielea lui. Atunci cand cercetatorul Piotr Naskrecki a calatorit in Belize in 2014, a observat ca pielea lui a fost infestata de paraziti. Ca orice savant care-si iubeste meseria, s-a decis sa le pastreze si sa inregistreze ciclul dezvoltarii larvei. NASA a dezvaluit care este cel mai mare pericol la zborul cu avionul. Cu toate ca este cel mai sigur mod de transport, din punct de vedere statistic, trebuie sa stim ca atunci cand alegem sa calatorim cu avionul, ne putem expune la radiatii.

Indicele Baltic Dry, in cel mai mare declin din ultimii doi ani

Indicele Baltic Dry, care masoara evolutia preturilor de transport maritim cu nave mari) al materiilor prime, a coborat cu 136 de puncte 10%) in data de 2 ianuarie, ajungand la 1. 230 puncte.

Este cel mai bogat fotbalist al planetei. Nu este nici Messi, nici Cristiano Ronaldo

E inca junior, dar spera ca in curand sa bifeze primele minute in Premier League. Pana la 19 ani si-a trecut in CV Chelsea si Leicester, doua campioane ale Angliei. El este Faiq Bolkiah, cel mai bogat fotbalist din.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )