Libnet.ro
UNICEF

09:45

Decizia in cazul sefului din Politie care si-a injurat un subaltern: ... ti-o tai si ti-o bag pe gat, te schimb in doua minute si trei miscari

Adevărul Adevărul,
Decizia in cazul sefului din Politie care si-a injurat un subaltern: ... ti-o tai si ti-o bag pe gat, te schimb in doua minute si trei miscari

Adjunctul Inspectoratului Judetean de Politie Arad, Nicolae Batran, l-a amenintat si injurat ca la usa cortului pe un subaltern. Asta a hotarat Judecatoria Arad, care a confirmat o solutie de renuntare la urmarire penala fata de Batran. Decizia Judecatoriei Arad confirma, practic, ca faptele de care a fost acuzat Batran au existat. continuă pe Adevărul

Primul oras din Romania care va avea autobuz fara sofer in urmatorul an

Cluj-Napoca va fi primul oras din Romania care ar urma sa aiba, de anul viitor, autobuze fara sofer. Am declansat un proiect pilot la Cluj - care inseamna confirmarea brandului de oras al inovarii,.

Cine este amanta din Gorj, care a fost filmata de sotia barbatului cu care a fost prinsa. Umilinta de neimaginat

O filmare de aproximativ 4 minute a facut, sambata, inconjurul Romaniei. O femeie si-a surprins sotul in masina cu amanta, pe care a lasat-o fara haine, cerandu-i sa plece asa acasa. Pe toata durata inregistrarii, barbatul a ramas foarte calm, insa la final si-a umilit sotia asa cum nimeni nu s-ar fi asteptat. Cine este .

Subiectele zilei: Secretele invaziei autobuzelor turcesti de tip Lego in Europa; Povestea unui medic din Franta, care vrea sa se intoarca in Romania; Clinica Marelui Ars a fost deschisa la Iasi doar pentru poze cu ministrul Sanatatii.

Gardianul ajuns printre cei mai bogati angajati din penitenciarele Romaniei. Cum a facut avere in stil mafiot din spagi si camatarie in inchisoare. Vasile Dutu 49 de ani) si concubina acestuia. De ce oamenii subtiri simt nevoia sa fie vulgari in public. Despre exhibitionismul lingvistic. La noi, pana nu demult, limbajul de cazarma sau cel de cartier de sorginte interlop-delincventa era folosit.

Romania, singura tara din lume care si-a pus criminalii in Imnul de Stat. Despre cine este vorba

Traian, cel care i-a poruncit lui Apolodor din Damasc ridicarea podului de peste Dunare, pentru cucerirea Daciei. L-am pus pe imn, l-am considerat unul dintre miturile fundamentale ale poporului roman, spunea George C?.

Digi24: O femeie din Bucuresti, care depasea coloana pe contrasens, s-a intalnit cu un tramvai si i-a cerut vatmanului sa o lase sa treaca

Un clip video in care apare intamplarea unei soferite din Bucuresti s-a viralizat pe internet, clipul video incarcat pe Facebook fiind urmarit de aproape 1 milion de ori.

Digi24: VIDEO. Hotelul Pierzaniei. Constructia faraonica neterminata din Phenian care a devenit masinarie de propaganda pentru regimul Kim

In 1987, cu doar cativa ani inainte de inceputul celei mai mari foamete din istoria tarii, in Coreea de Nord incepea constructia unei cladiri faraonice, un Frankenstein arhitectural. Cea mai mare cladire-fantoma din lume e in continuare goala pe dinauntru.

Alerta meteo: Vesti extrem de ingrijoratoare despre vremea din Romania! Care sunt judetele vizate...

AdministratiaNationala de Meteorologie a anuntat vremedeosebit de calda fata de media normala, pentru duminica, 20 octombrie 2019.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )