Libnet.ro
UNICEF

08:00

Decizia CNATDCU: Kovesi n-a plagiat. Verdictul ramane, interpretarile continua

Adevărul Adevărul,
Decizia CNATDCU: Kovesi n-a plagiat. Verdictul ramane, interpretarile continua

Consiliul National de Atestare a Titlurilor a hotarat ca procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, nu a plagiat in teza sa de doctorat. Asta, desi exista mai multe similitudini la nivel de expresii. Situatia a dus la o dezbatere chiar in interiorul Ministerului Educatiei, iar ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, a declarat ca la universitatile cu toleranta zero, Kovesi ar fi fost pusa sa refaca lucrarea. continuă pe Adevărul

Basescu, despre decizia CNATDCU privind doctoratul lui Kovesi: Daca ei spun ca este in regula daca ai plagiat 20 de pagini, inseamna ca asa o fi

Presedintele PMP, Traian Basescu a afirmat ca ia ca atare decizia CNATDCU privind teza de doctorat a procurorului-sef al DNA, Codruta Kovesi, adaugand ca, daca CNATDCU a decis ca este in.

Decizia CNATDCU in privinta tezei de doctorat a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, este asteptata joi

Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare CNATDCU) este asteptat sa decida, joi, in cazul acuzatiilor de plagiat care o vizeaza pe Laura Codruta Kovesi, dupa ce va analiza raportul intocmit de comisia juridica. Potrivit ministrului Educatiei, Mircea Dumitru, decizia va fi luata prin vot.

Traian Basescu, despre decizia CNATDCU privind doctoratul sefei DNA: Daca ei spun ca nu a plagiat, inseamna ca asa o fi

Presedintele PMP si fostul sef al statului, Traian Basescu, a declarat, joi, ca ia ca atare decizia Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare CNATDCU) , in cazul lucrarii de doctorat a sefei Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, motivand ca nu este specialist in domeniu.

Dacian Ciolos, despre decizia CNATDCU privind lucrarea de doctorat a sefei DNA: Nu pot decat sa o consider pertinenta

Premierul Dacian Ciolos considera ca decizia Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare CNATDCU) privind lucrarea de doctorat a sefei Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, este pertinenta, intrucat a fost luata de o institutie abilitata sa faca acest lucru, cu oameni profesionisti, care sunt in masura sa isi asume aceste decizii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )