Libnet.ro
UNICEF

11:15

Decizie definitiva: Viorel si Andrei Hrebenciuc raman in arest preventiv

B1 B1,
Decizie definitiva: Viorel si Andrei Hrebenciuc raman in arest preventiv

Viorel si Andrei Hrebenciuc, precum si Gheorghe Paltin Sturdza, urmariti penal in dosarul retrocedarii ilegale a peste 43. 000 de hectare de padure in Bacau, raman in arest, a decis definitiv inalta Curte. continuă pe B1

Viorel si Andrei Hrebenciuc raman in arest - definitiv

Viorel si Andrei Hrebenciuc, precum si Gheorghe Paltin Sturdza, urmariti penal in dosarul retrocedarii ilegale a peste 43. 000 de hectare de padure in Bacau, raman in arest, a decis definitiv inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), respingand contestatiile acestora fata de masura preventiva.

ICCJ: Viorel Hrebenciuc si fiul sau raman in arest preventiv. Decizie similara si in cazul fostului prefect de Buzau, Paul Beganu

Fostul deputat Viorel Hrebenciuc si fiul sau, Andrei, raman in arest preventiv, dupa ce vineri Inalta Curte de Casatie si Justitie le-a respins contestatiile impotriva prelungirii acestei masuri. Aceeasi decizie a fost luata si in cazul lui Gheorghe Paltin Sturdza. Hotararea ICCJ este definitiva, informeaza Agerpres.

Viorel si Andrei Hrebenciuc vor sa iasa din inchisoare. Astazi vor fi adusi in fata magistratilor Curtii Supreme

Viorel Hrebenciuc si fiul sau Andrei fac o noua incercare de a scapa din arest. Cei doi contesta din nou masura arestului preventiv primita in dosarul Retrocedarilor ilegale de paduri. Acestia vor fi.

Mircea Basescu va fi scos din arest preventiv si plasat in arest la domiciliu. Decizia este definitiva

Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu, judecat in dosarul privind mita pe care ar fi primit-o de la familia lui Bercea Mondial si aflat in arest preventiv din 20 iunie, va fi judecat in arest la.

Mircea Basescu a fost scos din arest preventiv si plasat in arest la domiciliu. Decizia este definitiva

Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu, judecat in dosarul privind mita pe care ar fi primit-o de la familia lui Bercea Mondial si aflat in arest preventiv din 20 iunie, va fi judecat in arest la.

Ilie Carabulea ramane in arest preventiv

Omul de afaceri Ilie Carabulea va fi cercetat in continuare in stare de arest preventiv, au decis magistratii Curtii de Apel Bucuresti. Hotararea nu este definitiva.

Mircea Basescu va fi scos din arest preventiv si plasat in arest la domiciliu

Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu, judecat in dosarul privind mita pe care ar fi primit-o de la familia lui Bercea Mondial si aflat in arest preventiv din 20 iunie, va fi judecat in arest la domiciliu, a decis, azi, Curtea de Apel Constanta, potrivit surselor din presa.

Alina Bica, fostul sef al DIICOT, ramane in arest preventiv

Fostul sef al DIICOT Alina Bica, Lacramioara Alexandru, fostul vicepresedinte al ANAF Dragos Bogdan si expertul evaluator Emil Nutiu vor sa fie cercetati in arest preventiv in dosarul privind acordarea unei despagubiri pentru un teren supraevaluat din.

Alina Bica ramane in arest preventiv

Fostul procuror-sef al DIICOT, Alina Bica, ramane in arest preventiv, au decis astazi judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), transmite presa.

Fostul premier portughez Jose Socrates a fost plasat in arest preventiv

Dupa ce a fost retinut vineri pe aeroportul din Lisabona, fostul prim-ministru portughez Jose Socrates a fost plasat luni seara in arest preventiv, a anuntat avocatul sau, potrivit AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )