Libnet.ro
UNICEF

09:30

Decizie majora luata de Parlamentul bulgar pentru alegatorii din diaspora

Antena3 Antena3,
Decizie majora luata de Parlamentul bulgar pentru alegatorii din diaspora

Decizie majora luata de Parlamentul bulgar pentru alegatorii din diaspora. continuă pe Antena3

Parlamentul bulgar dezbate introducerea votului online

Parlamentarii bulgari sunt pregatiti sa dezbata introducerea votului online, dupa ce referendumul din octombrie a aratat ca exista un sprijin puternic in randul populatiei pentru o astfel de masura, relateaza miercuri agentia de presa Novinite.

Circa 40 de sirieni si afgani au fugit dintr-un centru pentru refugiati din Norvegia, de teama ca vor fi expulzati in Rusia

Aproximativ 40 de imigranti extracomunitari au fugit dintr-un centru pentru solicitanti de azil din Norvegia, de teama ca ar putea fi deportati in Rusia, informeaza editia norvegiana a publicatiei The Local, citata de Mediafax.

Zeci de imigranti au fugit dintr-un centru pentru refugiati din Norvegia

40 de imigranti extracomunitari au fugit dintr-un centru pentru solicitanti de azil din Norvegia.

Studiu: 2015, cel mai violent an din istoria moderna pentru crestinii din intreaga lume

Anul 2015 a fost cel mai violent an din istoria moderna pentru crestinii din intreaga lume, potrivit unui raport Open Doors, preluat de site-ul Basilica, potrivit Agerpres. Studiul prezinta primele 50 de tari in care conditiile de trai ale crestinilor sunt foarte dificile.

Proiect de lege inedit: 15 zile de inchisoare pentru cersetorii din Rusia

Politia din Moscova vrea o lege la nivel national prin care cersetorii de pe strazi sa poata fi condamnati la o pedeapsa de pana la 15 zile de inchisoare, a relatat marti cotidianul Kommersant, citat de DP.

Anghel Iordanescu a anuntat lista jucatorilor convocati pentru cantonamentul din Turcia. Sase stelisti sunt in lot

Selectionerul Anghel Iordanescu a anuntat, luni dupa-amiaza, lista jucatorilor convocati din Liga 1 pentru cantonamentul nationalei programat in Turcia, iar pe aceasta se regasesc si sase jucatori de la Steaua.

OLX.ro a fost in decembrie cel mai vizitat site din Romania. Site-ul de anunturi a decis sa introduca taxe pentru anunturile din categoria Auto

Site-ul de anunturi OLX. ro a avut un 2015 foarte bun, crescand mult mai ales pe partea de mobile unde au fost in medie 140. 000 descarcari/luna pentru cele trei aplicatii. In total sunt in orice moment aproximativ 4 milioane de anunturi, iar zilnic sunt adaugate cateva zeci de mii de anunturi noi. Recent, OLX. ro a decis sa introduca taxa pentru anunturile din categoria auto, pretul fiind diferit in functie de modul de plata si de numarul de anunturi incluse in pachet.

ELCEN suplimenteaza productia de energie termica pentru gerul din zilele urmatoare

Electrocentrale Bucuresti ELCEN) a pornit un nou bloc termoenergetic de la CTE Sud, pentru a asigura cererea de caldura si apa calda din zilele urmatoare, cand temperaturile vor fi extrem de scazute, potrivit unui comunicat al companiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )