Libnet.ro
UNICEF

00:07

Studiu: 2015, cel mai violent an din istoria moderna pentru crestinii din intreaga lume

România Liberă România Liberă,
Studiu: 2015, cel mai violent an din istoria moderna pentru crestinii din intreaga lume

Anul 2015 a fost cel mai violent an din istoria moderna pentru crestinii din intreaga lume, potrivit unui raport Open Doors, preluat de site-ul Basilica, potrivit Agerpres. Studiul prezinta primele 50 de tari in care conditiile de trai ale crestinilor sunt foarte dificile. continuă pe România Liberă

Economia Chinei a crescut cu 6,9% in 2015, cel mai slab ritm din ultimii 25 de ani

Economia Chinei, a doua ca marime din lume, a inregistrat o incetinire puternica in 2015, la o crestere de 6,9%, cel mai slab ritm din ultimii 25 de ani, iar semnele de revenire sunt reduse, relateaza MarketWatch.

2015, cel mai dificil an pentru jurnalistii palestinieni

Anul 2015 a fost cel mai dificil an pentru jurnalistii palestinieni, a transmis duminica Centrul din Gaza pentru libertatea presei, care a inregistrat peste 500 de incalcari in acest sens comise de Israel si palestinieni, informeaza AFP.

Ce impact va avea asupra economiei Romaniei cel mai mare acord comercial din istorie? Ambasada Marii Britanii organizeaza o dezbatere despre TTIP inainte de inceperea celei de-a 12 a runde de negociere

Cel mai mare acord comercial din istoria omenirii este in plina negociere intre UE si SUA. TTIP suscita un interes urias in Europa, asteptarile economice fiind amestecate cu indoieli in randul societatii civile. La ce se pot astepta firmele locale si oamenii de rand, din pozitia de cetatean si consumator? Ce va inseamna acordul pentru investitiile straine in Romania? Cat de indreptatile sunt criticile aduse acordului?.

Softronic a vandut locomotive de 5 milioane euro catre cel mai mare operator feroviar din Europa

Producatorul craiovean de rame si locomotive electrice Softronic, controlat de antreprenori romani, a incheiat contractele de vanzare cu DB Schenker Rail Romania si DB Schenker Rail Ungaria, subsidiare ale DB Schenker Rail AG, cel mai mare operator de.

Cel mai cunoscut imitator al lui Elvis Presley, Rob Kingsley, concerteaza la Bucuresti. Ce preturi au biletele

Cel mai cunoscut imitator al lui Elvis Presley, britanicul Rob Kingsley, va sustine show-ul A Vision of Elvis, la Hard Rock Cafe din Bucuresti, pe 11 martie, de la ora 22. 30, informeaza organizatorii, citati de Mediafax.

Popularitatea Angelei Merkel, la cel mai scazut nivel dupa alegerile din 2013, cand a castigat al treilea mandat de cancelar

Uniunea Crestin-Democrata CDU), partidul conservator al Angelei Merkel, a coborat la cel mai scazut nivel in sondaje de la alegerile din 2013 incoace, cand Merkel a castigat cel de-al treilea mandat de cancelar al Germaniei. Conservatorii germani au inregistrat o noua scadere in sondaje, de 2,5%, ajungand la 32,5%, indica un sondaj INSA citat de Bild, scrie Reuters.

Vanzarea Finansbank va permite NBG sa devina cel mai solid grup bancar din Grecia

National Bank of Greece NBG) va fi cel mai solid grup bancar de pe piata din Grecia, pe baza lichiditatii si a capitalului, obiectivul bancii fiind sa joace un rol cheie in redresarea economiei tarii, dupa finalizarea vanzarii Finansbank, a afirmat ieri presedintele Luca Katseli, la Adunarea Generala a Actionarilor, transmite site-ul greekreporter. com, citat de Agerpres.

Victoria Nuland despre situatia din Republica Moldova: Cel mai important lucru e sa existe un guvern puternic pro-european

Sustinem puternic dorinta oamenilor din Moldova sa aiba lideri responsabili care pot sustine impreuna un program de reforme. Acesta e cel mai bun mod de a asigura viitorul Moldovei. Romania si SUA au programe de sustinere in domeniul securitatii pentru Moldova, asa cum are si NATO, dar e nevoie de un guvern cu care sa lucram pentru a implementa aceste programe, a declarat luni Victoria Nuland, asistentul Secretarului de Stat al SUA pentru afaceri europene si eurasiatice intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul Ambasadei SUA.

Intel lanseaza in acest an cel mai puternic procesor in termeni de frecventa

E posibil caIntel sa lanseze in acest an cel mai puternic procesor de pe piata in termeni de frecventa pura. Acesta va fi sub forma unui nou procesor quad-core Xeon care se va vinde cu o frecventa standard de 5. 1 GHz. E posibil ca 5. 1 GHz sa nu para prea mult pentru unii dintre noi [].

Vanzarea Finansbank va permite NBG sa devina cel mai solid grup bancar din Grecia

National Bank of Greece NBG) va fi cel mai solid grup bancar de pe piata din Grecia, pe baza lichiditatii si a capitalului, obiectivul bancii fiind sa joace un rol cheie in redresarea economiei tarii, dupa finalizarea vanzarii Finansbank, a afirmat astazi presedintele Luca Katseli, la Adunarea Generala a Actionarilor, potrivit site-ului greekreporter. com.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )