Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce a declarat Williams dupa meciul cu Halep: A fost greu sa o inving

Antena3 Antena3,
Ce a declarat Williams dupa meciul cu Halep: A fost greu sa o inving

Serena Williams, numarul 1 mondial, a declarat, vineri, ca Simona Halep, locul 3 WTA, a fost o adversara dificila in meciul din semifinalele turneului de categorie Premier Mandatory Miami Open, in care s-a impus,. continuă pe Antena3

WTA Miami Serena Williams dupa ce a aflat ca joaca semifinala cu Halep: Am fost dezamagita ca nu am putut juca la Indian Wells cu Halep, abia astept sa joc acum

Numarul 1 mondial, Serena Williams, a declarat, miercuri, ca regreta ca nu a putut juca la turneul de la Indian Wellls cu Simona Halep, insa a subliniat ca abia astepta sa evolueze in semifinale la Miami Open contra numarului 3 mondial. Meciul Halep - Williams este programat, vineri, de la ora 04.

Toate declaratiile Simonei de dupa meciul cu Sloane Stephens: Maine va fi o provocare mare pentru mine!

Conferinta de presa a Simonei de dupa meciul castigat cu Sloane a mers expeditiv si s-a centrat mai degraba pe meciul cu Serena. Iata cele mai importante idei: .

Simona Halep dupa meciul cu Serena Williams: Am plecat de pe teren multumita

Chiar daca a pierdut semifinala cu Serena Williams disputata la Miami Open, Simona Halep a iesit cu fruntea sus din competitie si cu sentimentul de a fi obtinut o performanta notabila dupa un meci in care a luptat pana la ultima minge.

Serena Williams, despre Simona Halep: Sunt unul dintre fanii ei, imi place cum lupta, imi place cum joaca (VIDEO)

Evolutiile Simonie Halep de la Miami Open au fost laudate de jucatoarea Serena Williams, care a declarat ca este fanul romancei, pentru modul in care aceasta lupta si pentru atitudinea ei de pe teren, informeaza.

Simona Halep, laudata de presa internationala dupa meciul cu Flavia Pennetta

Presa internationala a remarcat forma de exceptie a Simonei Halep si a considerat, astfel, normala victoria pe care jucatoarea romana a inregistrat-o, luni, in meciul cu italianca Flavia Pennetta, din optimile de finala ale turneului Miami Open, informeaza Mediafax.

Interviu emotionant cu Marcel Tundrea, declarat nevinovat dupa 12 ani de puscarie. Ce pensie are procurorul care l-a NENOROCIT

A petrecut un sfert de viata in spatele gratiilor, desi era nevinovat. Marcel Tundrea a fost condamnat la 25 de ani de inchisoare pentru viol si omor deosebit de grav produs asupra unei minore. Mioara Gherasie era.

Italia: Roman, mort dupa ce a fost lovit de un copac doborat de vantul puternic

Un roman a murit dupa ce a fost lovit de un copac doborat de vant, in nordul Italiei, in contextul intemperiilor care afecteaza vestul Europei, relateaza Mediafax.

Un roman a murit in Italia dupa ce a fost lovit de un copac doborat de vantul puternic

Un roman a murit dupa ce a fost lovit de un copac doborat de vant, in nordul Italiei, in contextul intemperiilor care afecteaza vestul Europei, informeaza site-ul TGcom24. it Romanul in.

Politist ploiestean, cercetat penal si disciplinar, dupa ce a fost prins baut la volan

Un politist din Ploiesti este cercetat penal si disciplinar de conducerea Inspectoratului de Politie Judetean Prahova, dupa ce a fost prins baut la volan, informeaza Mediafax.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )